Alıntı:
ahbey Nickli Üyeden Alıntı
Birileri teknik direktöre "giresundan 3 tane yediysek istifa etsin" ve "arsenalı mı yendiniz de yada real madridimi bu ne sevinç" dedim diye beni Sivasspor düşmanı ilan etmiş..
Öncelikle şunda bir anlaşalım.. Ben Sivassporu seviyorum ve Sivassporluyum.
Ama farklı galip gelmemiz bir maçta 3 tane gol yemek her babayiğidin harcı değildir.. Neymiş yenmişiz? Eğer bu maç 3-1 bitseydi hanginiz bu yazdıklarınızı yazacaktınız? Herkes birilerine yüklenecekti .. Daha önceki maçta övdüğünüz kişileri, bugün kötülüyorsunuz, sonra bana Sivasspor hakkında konuşacak en son kişiler sizsiniz diyorsunuz?
Gerçeği görmek erdemdir: tabi ki Sivassporun en iyi noktada olmasını istiyoruz.. Ama bu Giresundan 3 tane yiyerek, sayılmayan Denizli golünün üzerine yatarak, ankaragücünün kendi kalesine attığı gol ile galip gelerek iyi noktaya gelemeyeceğimizi herkes görsün..
Herkes yazmış Giresun iyi futbol oynuyor, olabilir ama attığı guruplarda attığı 6 golün 3'ünü bize atmış .Bizden hariç üç maç yapmış birisinde galip gelmiş.. Diğerlerini kaybetmiş.. Yani öyle söylendiği gibi çok büyütülecek bir takım değil..
Tarsus İdman Yurdu 2 gol atmış birisi bize,hiç maç kazanamamış..
Lütfen biraz gerçekci olun.. İnşallah ben yanılıyorumdur, ama Sivas öyle çok güzel şeyler yapmıyor.. Eğer böyle oynamaya devam ederse; 3-5 lig maçından sonra istemediğimiz sonuçlarla karşılaşmayız..
Ha yüne diyorum; bu maç 3-10 'da olsa Giresundan bu stadta 3 tane yersek, Hoca da futbolcularda kendine bir bakmalı..
|
Sevgili hemşomun yazdıklarına katılmamamak elde değil gercekler bazen acıdır.
Sivassporumuzun acı gerceklerle karşı karşıya kalmaması için önce defans ı sağlamlaştırmak gerekiyor. Bu takımın düşme hattından ileri doğru hamle yapması için önce kaybetmemesi gerekiyor. Yenilmeyen takım nasıl olsa kazanır.