Cevap: ZTK/Bursaspor - Sivasspor
kasmayalım çok fazla arkadaşlar..bursa bizi yense bile çeyrek finaldeyiz bana göre..bu ümitsizlik,bu hayal kırıklığı nedendir??kaldı ki bu kupayı umuramıyorum demek sivas şehrine yapılabilecek en büyük ihanettir.çıtayı yükselttik artık biz.shaktar donetsklerle anderlechtlerle yeniden ama bu kez çok daha sıkı bir şekilde mücadele edebilmenin tek yolu bu kupada final oynamak.yani iki tur geçtiğimiz zaman avrupa ligine katılacağız önümüzdeki sezon.bunu dikkate almalıyız.hedefimiz ligde kalmak olmamalı.tamam,bir düşüş yaşadık bu sene ama bizim yaşadığımız düşüşün benzerini atletico madrid,az alkmaar gibi takımlarda yaşayabiliyorlar.ama bir şekilde avrupa kupalarına katılma hakkını elde ediyorlar.ne olursa olsun bu sene finali oynayan taraf biz olmalıyız.son olarak şunu da ilave edeyim,bizim bursada kaybedeceğimizi öngörebilen arkadaşlar nasıl oluyor da futbol fakiri denizlisporun tarsusu yenemeyeceğini öngöremiyorlar ona şaşırıyorum.kaldı ki beraberlikte her şekilde yola devam eden taraf olacağız,fair play uygulamasından ötürü..biz yenilmeyiz,yenilsek bile denizli tarsusu yenemez.baskı altında kazanmak zorunda olduğu bir maçı muhtemelen bozuk bir zeminde denizlinin kazanacağını düşünmek çok gerçekçi gelmiyor bana..
|