Alıntı:
teamsah5816 Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle sizin görüşünüze katılmıyorum bende sivasta yaşayan bir bursasporluyum. ertuğrul sağlam adam gibi adamdır her rakibini ciddiye alarak sahaya çıkar hiç bir takımı küçümseyerek maça çıkmadı çıkmazda ama şunu söyleyebilirim bursaspor kağıt üzerinde favori görünen takım fakat maç sahada oynanır. biz nasıl fenerbahçeyi yenebildiysek sivassporda bursasporu yenebilir bn sivasta bulunduğum sürece sivasın bütün maçlarına gitmeye gayret gösteriyorum fakat bunu sivaslılar yapmıyor üstelik maç biletlerinin 5 tl gibi bi rakam olmasına rağmen bursada en ucuz bilet 20 tl buna rağmen bütün maçlarımızı full oynuyoruz şuraya getirmeye çalışıyorum bursa şehri takımına küme düşsede düşmesede sahip çıkar.. sivaslılar bırakalım artık ''fenerliyim gs liyim 8jkliyim ama ikinci takımımda sivasspor'' demeyi bi son verelim istanbul hegomanyasına geçen sene sivaspor oynarken liderliğe hep destekçinizdik. sizde bize destek olun anadoludan şampiiyon çıkaralım....
|
deplasmanda bursadan zar zor 1puaan almıştık kusura bakma ama kardeş geçen sene bursa ligde rahattı bize çelme atmasına gerek yoktu ama attı şampiyonluktan etti diyebiliriz
bu sene ewet bizde anadoludan şampiyon çıksın istiyoruz ama bu maç sivasspor maçı değildir paşa paşa puan vereceksiniz madem puana ve farka ihtiyacınız var ozaman
trabzonspor denen dandika takımı yenecektiniz bu sene bakıorum fenere kök söktüren takım tarbzonna ..... her nedense hayır bu maçı kesin almalıyız yada puan lmalıyız arkadaş