Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral : Bursa Çok İyi Takım
Alt 28.02.2010, 02:26   #11
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ertuğral : Bursa Çok İyi Takım

Alıntı:
konartr58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslında sayın hocamız şöyle konuşssa daha iyi olurdu.
"bursaspor çok iyi bir takım.Böyle bir takıma yenilmiş olmamız biizm için bir onurdur.Zaten biz bursa'ya yenileceğimiz biliyorduk ve de istiyorduk.
Bizim düşmemiz önemli değil.Yeterki bursa gibi bir takım şampiyon olsun.İyi takım kurmuşlar.Birgün bende Bursayı çalıştırmak isterdim.
Gardaş kusura bakma senin ne dediğini tam anllayamadım;af buyur sen gerçekten sivaslı mısın;sen sivasspor taraftarı mısın ?SAkın sen Bursa da oturan bir Sivaslı ya da Bursa taraftarı falan olmayasın?...Ne demek Bursa 'ya yenilmek onurdur;Biz Bursa ya yenileceğimizi zaten biliyorduk ve istiyorduk gibi enterasan laflar ediyorsun..Sen gerçekten Sivaspor taraftarı mısın?Pek belli olmuyor da...Geçen yıl Bursa bize 2 maçta da çok iyi oynamıştı;hatta 2. maçta zar zor berabere kalmıştık...Az kalsın yeniliyorduk..Bir gün ben de Buras yı çalıştırmak isteriim gibi bir laf etmişsin..Merak ediyorum sen teknik direktör müsün;yoksa bizizm eski hocalarımızdan birisi olmayasın...Sivasspor hiçbir takıma maç vermez;çıkar onuruyla mücadele edr;yener veye yenilir..Doğrusu da budur...Kim olduğunuzu bilmiyorum ama bir yiğidonun bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını da düşünüyorum...Beni Bursa'nın veya başka takımın şampiyon olamsı zerre kadar ilgilendirmiyor..Dediklerin doğru olsaydı geçen yıl G. Antep Ve Kayseri'nin maçları vermesi ve bizim de ligde şampiyon olamamız gerekirdi..2 takımda biz,im maçta çıkıp oynadılar ve bizden puanlar alarak bizi şampiyon yapmadılar..Ben Anadolu nun birliği masalına kesinlikle inanmıyorum...Zaten böyle bir şeyin olması da doğru değil..Her takım dürüst bir şekilde kendi takımı için oynamalı ve maçlarını kazanmalıdır..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, bursa, çok, ertuğral, maçın, takım, İyi