Cevap: Diyarbakırspor kümeye düşüyor
diyarbakırın bu durumda ligden düşürülmesini düşünmek çok mantıksız! şimdi düşünün ki 50 tane diyarbakırlı yada 50 tane manisalı sivasa geliyor 2 maç üst üste sahaya atlıyolar ve oyuncuları kovalıyorlar.. hakem de 2 maçı da tatil ediyor. ne olacak yani bu durumda sivasspor küme mi düşsün?
diyarbakırı ötekilleştirmeye çalışan insanların ??? yaptıkları bir oyun bu bunu görmemek imkansız.. diyarbakıra hiç gitmeyenler uzaktan diyarbakırı yargılıyorlar.. diyarbakır da senin şehrin gibi güzel bi şehir.. gidin merkezine vay be ben nerdeyim burası diyarbakır mı diyeceksiniz..
ama her yerde olabileceği gibi diyarbakırda da bazı başıbozuklar var ha bunların sayısı orada biraz fazla ama bu olayların yükünü tüm diyarbakıra yada diyarbakırspor a yıkamayız.
organize işler bunlar.. hangi taraftarın maça gelip gelmeyeceğine diyarbakırspor klub başkanı karar veremez karışamaz ki üstelik bir de deplasmandasın.. e şimdi kendinizi diyarbakıspor başkanı yerine koyun şu durumda ne kadar çaresizsiniz değil mi?
bu maçta hakemin büyük hatası var.. neymiş efendim soyunma odasına girdikten sonra bir daha çıkmazmış! yok öyle hocam girersin soyunma odasına 15 dakka sonra kafanı o gömdüğün yerden çıkarır bir bakarsın ortalık sakinleşmişse maça kaldıgın yerden devam edersin. varmı öyle hemen maç tatil etmek? amatör küme maçı oylanmıyor orda 400 milyon dolarlık yayın ihalesi yapılmış ligin maçı oynanıyor !
diyarbakırspor u küme düşürmek şehri ötekileştirmeye çalışanların oyununa gelmektir..bursa maçını 3-0 tescil edersin belediye maçını 1-0 tescil edersin yada kaldıgı yerden oynatırsın ama bu kadar da ucuz olamaz ligden düşürme..
yukarda da dediğim gibi herhangi bi takımın taraftarı herhangi bir şehiri gidip karıştırır ve taraftarlar bakar ki hımm demek biz istesek bir takımı küme düşürebiliyoruz der ve bu karar emsal niteliğinde olacağı için olayların da önünü alamazsınız lig karakolda biter.!!
şahsi fikrim bursa 3-0 belediye 1-0 tescil edilmeli ve diyarbakırspor madem rahatsız taraftarından sezon sonuna kadar maçlarını seyircisiz oynasın ve deplasmanda dahi diyarbakırspor taraftarına yer ayrılmasın.. diyarbakırda kombine sahibi vatandaş da varsa paraları iade edilsin! önümüzdeki sezon için de hem tff hem diyarbakır yönetimi bu olayların önünü kesecek yaptırımlar hazırlasın..
|