Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Hakemler

Hakemler Hakemler hakkinda

Seçenekler Arama Stil

HAKEM ITHAL EDILSINMI ?
Alt 07.11.2005, 23:53   #1
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart HAKEM ITHAL EDILSINMI ?

Trabzonspor'dan hakem ithal edelim önerisi!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çubukçu, biran önce Avrupa'dan Türkiye'de maçları yönetmesi için hakem getirilmesi gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çubukçu, uzun süredir gündemde olan yabancı sınırlandırılması konusunun bir kenara bırakılıp, biran önce Avrupa'dan Türkiye'de maçları yönetmesi için hakem getirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'deki hakemlerin Türk futbolunun gelişmesini baltaladığını iddia eden Çubukçu, "Türkiye yabancı oyuncu sınırlandırılmasının kalkmasını konuşuyor. Bana bu tip konuları tartışmak çok saçma geliyor. Bu benim şahsi fikrim. Bence futbolcudan önce hakem konusu ele alınmalı. Türk futbolunun gelişmesindeki en büyük engel hakemler. Her hafta yeni skandallara imza atıyorlar. Aziz Yıldırım da bu işin peşini bırakması gerekiyor. Çünkü Avrupa liglerindeki hakemlere bakınca insan imreniyor. Burada ise tam tersi. Türkiye'de ivedi bir şekilde bu konunun ele alması lazım. Federasyonun bu konuyu gündemine alması gerekir" dedi.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır