Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Transfere Hızlı Başladı
Alt 06.05.2010, 20:30   #11
adres58
Usta Yiğido
 
adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 53
Mesajlar: 7.060
Thanks: 12.817
4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1438 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor Transfere Hızlı Başladı

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Millet olarak en büyük sıkıntımız gereksiz duygusallığımız! Ne çekiyorsak haddini aşan duygusallığımızdan çekiyoruz! Sivas-Denizli maçında kendi takımının ligde kalması için elinden geleni yapmış, ekmek yediği tekneye sonuna kadar hizmet etmiş bir insanı, sırf bize karşı ekstradan motive oynadı diye suçluyor ve sırf bu yüzden takımımızda istemiyoruz.

Bu nasıl mantık arkadaşlar, eğer siz taraftarsanız bugün Sivasspor kulübünün ve hocasının yapmış olduğu transferin kalitesini tartışıp kafa yoracağınız yerde geçmişte olan bir olay yüzünden adeta isyan ediyorsunuz. Unutmayın hayat hep ileriye doğru yaşanır. Geçmiş geçmiştir, olan olmuştur, yaşanacak hayat ileridedir, önümüze bakmamız gerek. Bu açıdan baktığımızda eğer Sivassporumuzun geleceğine bir katkıda bulunucaksa -ki öyle ümit ediyorum- sevgili Özden'e hoşgeldin diyorum!

Bir de Özden'in oyandığı takımlar küme düşmüşmüş... Bak bak bak bak... E o zaman Musa Aydın'ın da oynadığı takımlar hep küme düşmüştü, ne oldu geçen üç yılda hep yerlerde mi süründük? Bu ne saçma bir mantık?

Hoşgeldin Özden, hoşgeldin yeni Yiğido! Denizli'de nasıl ekmek yediğin tekneye sadakat gösterdiysen aynı hırsı ve inancı fazlasıyla burada da göstereceğine inancımız sonsuzdur!
Hayır dostum sana katılmıyorum. Bu işin ekstra motivasyonla vede Musa Aydının küme düşen takımlardan gelmesi ile hiç bir alakası yok. Ayrıca biz şimdiye kadar nice küme düşen takımlardan oyuncu aldık, bu kişileri buraya yazmama gerek yok siz bunu gayet iyi biliyorsunuz. Çoğunluk ne diyor provake diyor, ne diyor haddini bilmez diyor, ne diyor kendi yerel basınında bizi suçlamalarından bahsediyor. Ama siz diyorsunuzki bu ekmek yediği takımı düşürmemek için bunları yaptı diyorsun. Ben sizin düşüncenize katılmıyorum. Bizde küme düşmemeye oynuyoruz hangi topçumuz çirkeflik ediyor bana bir söylermisin. Bizim topçumuz en sevmediğimiz takıma transfer oluyor yolunu açık etsin diyoruz kabulleniyoruz, bu kabullenme güdümüz ama birde kabul edemeyeceğimiz rollerimiz var. Unutma gardaşım yanlış veya yanlış her zaman doğrudur. Diğerleri hep yanlıştır. Mantığı bile bu. Ben bu oyuncuyu bize yakıştıramıyorum. Yakıştırmayacağımda. Size katılmıyorum.
Saygılarımla.
__________________
.
.
.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
başladı, hızlı, sivasspor, sivassporda, transfer, transfere, şok


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git