Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Anadolu'nun Bağrı Sponsorsuz Kaldı
Alt 17.08.2010, 10:56   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Anadolu'nun Bağrı Sponsorsuz Kaldı



Türk futbolunun en büyük destekçisi olan Turkcell, sponsorluk stratejisini değiştirince en büyük darbeyi Anadolu kulüpleri yedi

Süper Lig'in isim hakkını Spor Toto Teşkilatı'na kaptıran iletişim devi, bu sezon Ankaragücü, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Kayserispor, Sivasspor, Kasımpaşaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Konyaspor ile Bursaspor'a göğüs reklamı vermedi.

Bursapor, Ankaragücü, Sivasspor, Kasımpaşaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kayserispor gibi diğer Süper Lig ekipleri de harıl harıl reklam arıyor.

Turkcell, geride kalan senede göğsünde yer aldığı ve toplamda 6 milyon dolar ödediği 10 Anadolu kulübüyle artık çalışmayacağını açıkladı. İletişimin bu deviyle yola devam edeceğini düşünenler ise bu kararın ardından formalarında sponsorsuz kaldı. Yıllık yayın geliri 321 milyon dolara ulaşan, isim hakkı yakın bir zamanda Spor Toto'ya 25 milyon dolara satılan Süper Lig'deki bu durum, kulüpleri zora soktu. Daha önce göğüs reklamları için 600 bin dolar alan Gençlerbirliği, rakamı 500 bin dolara kadar çekti. Kayserispor ise şirketlerden teklif toplama yöntemine giderek anlaşma zemini arıyor. Ligin yenisi Bucaspor'un istediği meblağ ise 600 bin dolar. Bu gelişmelerin ışığında herkes Turkcell'in stratejisindeki değişimi merak ediyor. Sözleşmesi mayıs ayında sona eren Turkcell'le yeniden masaya oturmayı planlayan yönetimler, kurumun 'Buraya kadar' açıklamasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Olayın özü ise yılbaşında gerçekleştirilen yeni yayın ihalesine dayanıyor.

Kasasından yıllık 321 milyon dolar çıkarmayı göze alan Digiturk, Süper Lig'in isim hakkını yeniden satacağını ve kapılarının herkese açık olduğunu beyan etti. Ancak Turkcell idarecilerine göre bir senelik daha anlaşma vardı ve bu aynı işadamının iki şirketi arasındaki uyumsuzluğa işaret ediyordu. Nitekim Digiturk, 2005'ten beri 20 milyon dolar aldığı Turkcell'den 35 milyon dolar talep etti, ardından Süper Lig'in adını yıllık 25 milyon dolardan Spor Toto Teşkilatı'na 2015'e kadar devretti. Bunun sonucunda da Anadolu kulüpleri, Süper Lig'in isminden uzaklaşan Turkcell'in gözünden düştü.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
anadolunun, bağrı, kaldı, sponsorsuz


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git