Cevap: Maçı değerlendirelim
macin boyle bittigine dua edin siz... ligin en gucsuz takimina puan veriyorsan bu benim gozumde yenilgidir resmen beraberlik degildir...mehmet yildiz ceyhun ibo mehmet nas da bunlarin extrasidir!!!! dunku macda suarez olsaydi hic olmassa adam akilli ceza sahasi icinde nasil davranacagini biliyor.. ceyhun gibi egoist tavirlar takinarak daglara taslara vurmazdi.. ceyhunu bir kez daha gormus olduk takima ne kadar katki yaptiginii.. ceza sahasi icine girerken vurmadan etrafina baksa pas verse fark atardi bu takim ama olmaz cunku takim oyunu degil bireysel oyun buu...
daha cokkkkkkk ararsiniz eski sivassporu..
bence en guzeli kulubun adi degissin arkadaslar hic olmassa sivasimizin adi kotuye cikmaz bu oyuncularda gitsin orda oynasin....
mesut hocayada kiziyorum neden elindeki oyunculari hala sahada tutmakla israr ediyor bi degistir bakalim duzeni ne cikacak eldeki malzemeden mix yap...
yoksa mesut hocanin usdunden emirler mi verilio yok hoca bu kadro ile cikacaksin diye... ahhhh sivas ahhhh sende bittin simdi kim soylettirecek bana sampiyonluk sarkilarini.... kim guldurecek yuzumuzu...
bana eskiden derlerdi helal sivasli bu gun yine yendiniz diye... simdi arayanlar guluyorlar sadece......