Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 22.09.2010, 15:48   #11
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın en kötüsü kimdi = Mehmet Yıldız

Maçın en iyisi kimdi = Abdurrahman Dereli

Maçta göze çarpanlar = Laubalik... Laubalik... Laubalik...

Ne gibi eksiklerimiz var = Son vuruş....

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Sen uyursan o ölür… Sen uyursan oda ölür… Sen uyursan herkes ölür… İşte olay bu kadar basit. Ya futbol kaç dakikadır beyler. Bu ne laubalik bu ne vurdumduymazlık. Ondan sonra çıkıp yok hoca istifa yok yönetim istifa. Elinize sahanızda çok iyi bir fırsat geçmiş perişan bir durumda bir takım var ve siz işin laçkalığındasınız. Bursa maçında aynı senaryo, bu maçta aynı senaryo nedir bu çirkinlik. Yüzde yüz kaçırdığınız pozisyonlarda neden pişmiş kelle gibi sırıtırsınız anlamadım. Alın size pişmiş kelle. Maçın kaç dakika oynandığının farkında değimlisiniz siz… Çekin düşürün taca atıp bir şeyler yapın.
Kusura bakmayın beyler ama atı alan yine üsküdarı geçmeye başladı. Şu ligin şu ana kadar en kötü takımını yenemiyorsanız derhal acil bir uygulama yapmalısınız. Ya futbolcu maaşlarına yada sıkı bir yönetime ihtiyaç var. Bu hocalık bir iş değil. Elinizde Zita Hayrettin Kamanan Sedat gibi as oyuncularınız yokken düşen bir fırsatı sırf laubalikle kaybediyorsanız bu işte suçlu aramak yönetim yada hocaya değil, gazı kaçmış futbolcularadır. Deli olmamak elde değil. Sen eline geçen fırsatın birini bilemi değerlendiremesin yahu.
Kesinlikle katılmıyorum... Çok insan vefasızlık yaptı blika musa ibrahim ama asla mehmet vefasızlık yapmadı Sivassporu tercih etti.. Maçtada golun yüzde doksanını o attı ceyhuna vurmak düştü... Bence maçın en kralı MEHMET di hemde SİVASSPORLU YİĞİDO MEHMET....
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı superglam'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bravo, değerlendirelim, hoca, maçı, mesut