Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Göğüs Reklamı
Alt 21.10.2010, 15:40   #10
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Göğüs Reklamı

Alıntı:
berduh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARTIK UTANIYORUM!

Turkcell firması süper ligin adı değiştikten sonra bir çok takımdaki göğüs reklamını devam ettirmedi.Bu takımlardan bir tanesi de SİVASSPOR umuz.

Birkaç maç göğüs reklamı olmadan sahaya çıkan takımımız en sonunda kayseri maçında Türk Kızılayının reklamı ile sahaya çıktı. ancak bu reklamda bir gelir elde edilmedi.

taraftar olarak hep diyoruzki yönetim transfer yapmadı. transfer para ile olur. 7 milyon nüfusumuz olduğu ile övünüyoruz. bu 7 milyonda kaç tane zengin var. kaç tane büyük firma var. ancak hiç birisi takımımıza göğüs reklamı vermeye tenezzül etmedi.

gelin hep birlikte bu konuyu takımımız bir göğüs reklamı alıncaya kadar sık sık gündeme getirelim. ve takımımıza bir gelir kapısı açalım. belki buradan gelen gelirle 200 bin tl fark olduğu için transfer edilemeyen? Tshabalala ocakta takımımıza katılır.
Kardeşim neden utanıyorsun anlamadım.? Biz büyük klübüz ve büyük taraftarız.. Hiç bir klup gögsüne Türk Kızılayını takamadı... Onların paraya ihtiyacı var bizse hayıra Türk Kızılayını bağrına basan ilk Türk Takımıyız... Bu böyle biline.. Şu unutulmamalıki tarihe bu şekilde geçeceğine inanıyorum.. Biz hep ilkleri başardık ve başarmaya devam edeceğiz... Saygılar..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
biz, göğüs, kaldık, neden, reklamı, sahipsiz