Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: MEHMET YILDIZ VE KEİTA'YA AF ÇIKTI
Alt 24.10.2010, 17:39   #11
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MEHMET YILDIZ VE KEİTA'YA AF ÇIKTI

Alıntı:
zaral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
keita belki daha iş yapabilir ama ben bu saatten sonra m.yıldıza kesinlikle karşıyım bu adam artık kulübe iyice yapışmaya başladı. ve işin kötüsü bi yararıda yok bu adamın hadi hoca yeni geldi oyuncu yok diye devre arasına dek kullanmaksa amaç olabilir ama devre arasında ille gönderilmesi gerekir. Bu kulüp kimsenin dilediği gibi at koşturabileceği babasının çiftliği değildir.
Aynen katılıyorum kardeşim.. Burası kimsenin babasının çiftligi degil istedigini dövecen istedigin hocaları oynamayarak yollatacan... Eskiden Ersen Martine derdik 50 metre alanda top oynuyor diye bu sene de mehmet yıldız yanı seyi yapıyor. Diallonun alda at dedigi golden başka golü yok. Ve golü geçtim performansı cok düşük.. Suarez ismi çok önemli.. Gerçekten Buca macında da gördük tüm hava toplarını alıyor ve boyuna göre hızıda fena degil. Kesinlikle Suarez kazandırılmalı... Keita'nın affı olumlu bir hamle..
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açıklamalar, açıklamaları, açıklamları, atti, basin, Çalımbay, Çalımbaydan, Çikti, direktörümüzün, hoca, ilk, karŞisina, keİtaya, mehmet, riza, rıza, siftah, teknik, yaptı, yildiz, İmza