Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.10.2010, 22:00   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok

Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın Manisaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamaları.

Her şeyden önce tabi ki biz takımı dışarıdan tanıyoruz. Ben geleli daha 2 gün oldu. Takımla birlikte 2 idmana çıktım. Benim takımı görmem açısından çok önemliydi maç ama Ne olursa olsun mağlubiyetle ayrılmak olmamalıydı. Takımın oyunundan memnunum.

Özellikle maçın başı ve son yarım saatlik bölümden son derece memnunum. Pozisyonlara girdik ama bunları değerlendiremedik. Şuanda Sivas’ın en büyük problemi puan durumuna da baktığımızda yenilen goller olduğunu göreceksiniz. Maalesef bugün yediğimiz gollerde iki ölü toptan iki gol yedik. Yapılan hatalar ve bundan öncede bu hatalardan yenilen goller olmuş.

Takımla çalışma imkanı bulamadığımız için fazla bir şey yapamadık. Gördüğüm kadarıyla takımda defansif açıdan inanılmaz zaaflar var. Diğer açıdan ise çok yetenekli oyuncularımız var. Oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var. Son paslara dikkat etmemiz lazım. Basit hatalar yapıyoruz.

Bizim tek sıkıntımız şuan için zaman. Devre arasına kadar içerideki 3 maçımızı kazandığımız takdirde, Devre arasında yapacağımız takviyelerle bu takım çok iyi yerlere gelecek.

Şu maçta nerelerde hatamız olduğunu gördük. Hayrettin, Murat, Sedat ve Kalecimizin sakat olması dezavantajdı. Maçı oynamak benim açımdan çok iyiydi. Ama mağlubiyet olmamalıydı. Oynanan oyundan memnunum ancak yenilen gollerde hatalıydık. Bizim bazı şeylere çok dikkat etmemiz gerekiyor. Özelliklede defansif anlamda.
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
Çalımbay, memnunum, oynanan, oyundan