Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Sivasspor'a moral ziyareti
Alt 09.12.2010, 16:01   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivasspor'a moral ziyareti



Sivas Valisi Ali Kolat ve bazı protokol üyeleri, Sivasspor'a, zorlu Konyaspor maçı öncesinde moral ziyaretinde bulundu.



Vali Kolat, ligde hafta sonu sahasında Konyaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Sivasspor'a destek vermek amacıyla, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ve MİT Bölge Başkanı ile birlikte Sivasspor Tesislerine geldi. Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri, kırmızı-beyazlı ekibin idman yaptığı sahaya gelerek, teknik direktör Rıza Çalımbay ve kaptan Mehmet Yıldız ile diğer futbolculara başarı diledi.



Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Kolat, Çalımbay'a baklava takdim etti. Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri, futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kolat, burada yaptığı açıklamada, hep birlikte Sivasspor'un yanında olduklarını söyledi.

Sivasspor'un, Sivas'ın markası olduğunu ifade eden Kolat, 'Başarı dileklerimizi yinelemek ve Rıza hocaya 'hoş geldin' demek için ziyarete geldik. Sivasspor bizim için fevkalade önemli, şehrimiz için önemli. Çalışmaları iyi gidiyor, inşallah başarıları da artarak devam edecek, bir endişemiz olmayacak. İnşallah Süper Lig'de devam eden takımımız stadıyla, halkıyla bütünleşerek çalışmalarını başarıyla sürdürecektir' diye konuştu.



Konyaspor maçının skoru ile ilgili görüşleri sorulan Kolat, 'İyi bir sonuç alırız diye ümit ediyoruz, mutlak galibiyet bekliyoruz' dedi. Kolat, Sivasspor'un 5-1 kazandığı Kardemir Karabükspor maçını anımsatarak, 'Karabükspor skoru olur inşallah' ifadelerini kullandı.

Kolat ve beraberindekiler daha sonra tesislerde alttan ısıtmalı çim saha ile yapımı devam eden at çiftliğini gezdi. At çiftliğini beğenen Kolat, yöneticilerden çiftlikle ilgili bilgi aldı.

İlk etapta 17 at kapasiteli olarak yapıldığı belirtilen çiftliğin inşa çalışmalarının kısa süre sonra tamamlanacağı, atların ise ilkbaharda haralara getirileceği kaydedildi.

Kolat'ın ziyareti sırasında Sivasspor ikinci başkanları Erdal Sarılar ve Mehmet Oflaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal, asbaşkan Mehmet Ali Topal, kulüp genel koordinatörü Faruk Taşseten ve yönetim kurulu üyesi Uğur Akkuş da hazır bulundu.

AA
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
moral, sivasspora, sivasspor`a, ziyareti


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git