Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması
Alt 17.01.2011, 20:14   #10
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Kardeşim:
Stadla ilgili bir başka konuda Sivasa neden stad yapmayacaklarını yapsalar bile bunun ileriki yıllarda olacağının nedenlerini tek tek belirttim.Katılanda oldu karşı çıkıp tepki verende..Ben foruma Bursadan katılıyorum uzun süredir.Bursasporlu olduğumuz kadar da Sivassporluyuz.yanlız yaptığımız en büyük yanlış gerçeklerin farkına warmadan reel dışı düşünceleri hayata sokmaya çalışmaktır.Şimdi buraya bir sürü bir şeyler daha yazacağım yine bir çok kardeşim kızacak Herkez kendi şehrine harika büyük bir stad yapmak ister .Bunun kadar doğal bir şey yok tabi..Ama bunu isterken Sivas kentinde bazı şeyler kriterinde olmalı..belirli bir standart yakalanmalı..Kayseriye stad yaptılar bu sezonki kayseri bursa maçında biletlerini 1 tl yapıp içeri girene bedava yiyecek ve içecek werdiler.Buna rağmen o maçta stadlarını dolduramadılar.Şimdi mantıklı olarak düşünürsek o stadın kayseriye faydasımı wardır zararımı?35 bin kişilk statta 15 bin kişi...yarısı boş seyircisi zaten ayağa bile kalkmaz tezahurat yapmaz rakibi baskı altına almaz..v.s v.s..trabzon her ne kadar sewmesemde maçlarını 15-20 bin ortalamayla oynuyor nüfusu Sivastan az ama stadı dolu..Adamlar stat isteğini stadı doldurarak haykırıyor Benim kişisel grüşüm bir bolgenin bir şehrin takım taraftarı hakediyorsa stad yapılmalıdır.Bu soylemimden kimse yanlış anlamlar çıkartmasın iyi güzel anlamda ne kadar beynimde düşünce warsa Bursadan sonra Sivas için wardır herhangi başka bir takım için yoktur Sizler kadar Sivassporluyum ama Sivas halkı bir bütün olarak şimdiye kadar gozlemlediğim kadarıyla kendi şehrinin takımına tam anlamıyla sahip çıkmış değil...Şurada bana herkez katılmaz mı bırakın stadı daha tribün anlamında bir bütünlük sağlanmış değil..daha ortada oluşumu tamamlanmamış bir taraftar kitlesi war..Elbette tribündeki kardeşlerim ellerinden geleni yapıyorlar buna zerre kadar şüphem yok ama en ufak bir olayda tribün anlamında anlaşmazlıklar gozlüyorum bazı zamanlar..Yani soylemim şudur ki ortada 30-40 bin ortalama taraftarın organize hareketi yok ama stat isteği var..Bu gün bir stad ortalama 200 milyon dolar(bütün masraflar) Her yerde olduğu gibi bunu da dewlet karşılayacak tabi Peki Sivassporun kasasından hiçmi para çıkmayacak elbette çıkacak..Sivassporun acil hedefi stad değil futbol takımının acilen yenilenip onümüzdeki yıl we yıllarda tekrar şampiyonluğa oynaması olmalı stad olmamalıdır ...Herzaman soylemeye dilimin warmadığı soyleyenede kızdığım bank asya liginde olduktan sonra neyleyeyim stadı...Bu takımın acilen ayağa kaldırılması Sivasspor taraftarınında acilen organize olup stadını doldurması gerekmektedir..bunlar olduktan sonra bakın neler oluyor..Biz daha düne kadar ligin dibinde Sivassporu seyrediyorduk.Bank asyada mardinlerle oynuyorduk..ama taraftar her daim takımının yanında oldu şehir her daim takımına sahip çıktı elbette kentsel artılarımız sanayi artılarımızda wardı ama taraftarıda wardı.WE şampiyon olduk..stadda geldi cl de geldi..Bu gün az nce keny mıller le anlaştıklarını oğrendim (Glaskow rangers) Insua yı aldılar bütün bunları bana bir kaç yıl once soyleselerdi güler geçerdim ama şimdi oldu...37 yaşımın 32 si tribünde geçti Şuna yemin ediyorum şampiyon olduğumuz yıla kadar ben bir tek bursasporlunun bile staddan bahsettiğini duymadım herkez takımın başarısını iyi futbolunu istiyordu..Umarım anlatmak istediğim gerçekler içlerinde acı kawramlar olsada yanlış yonlere çekilmez..
kardeş sen bizim sitemizde yazıyorsun ben şahsen seni hiç kaçırmadan yazılarını takip ediyor okuyorum
bunuda yeri gelmişken söyleyim ben fanatik bir bursaspor taraftarıyım bursa şampiyon olduğu an arabaya atladım bayrağı kaptım şampiyonluk turu attım sivasda bursaspor için kavgaya girdim
benim için anadolu kardeşliği her şeyden önde gelir şu sitemimide yeri gelmişken söyleyim bende bir zamanlar bursaspor taraftar sitesinde sivasspor logosuyla yorum yapardım yediğim hakaretlerin haddi hesabı yoktu
sonra baktım bursaspor sempatim nefrete dönüşecek yazmayı bıraktım içerdeki her maçada bursaspor kaşkoluyle giderim
ayrıca bu sitede sana karşı olumsuz yazılarda oluyor bunu doğal karşıla en azından sizin sitede yediğim küfürlerin binde birini sana yapan yok buda sivas insanın asaletinden geliyor
yorumuna gelince evet biz bir trabzonspor değiliz bursaspor değiliz taraftar anlamında bir ankaragücü değiliz bu takımlar yıllardır süperligde biz 4. yılımızı geçiyoruz
ama her sene üstüne yüzde yüz koyuyoruz bunuda herkes görüyor
stadyuma gelince bana kayseriden örnek verme rizede ver nufusu 80.000 20.000 kişilik stad yapıldı onlar bizden daha çok hakedecek ne yaptılar
çoruma 25.000 kişilik stadyum yapılacak onlar bizden çok hakedecek ne yaptılar erzuruma yapılıyor ,urfaya yapıldı afyona yapılacak sana soruyorum stad yapılacak bu illerin türk futbolunda esamesi okunuyormu
bizim isyanımız stadyumda değil yıllardır gelen unutulmuşluk verilen sözlerin yerine getirilmemesi bizim stadyum aklımızda yoktu başbakan geldi belediye seçim öncesi kendi söz verdi
artık bizde bıktık verilen sözlerin yerine gelmemesinden bazı siyasi partilerin bizi oy deposu görmesinden
ama verdikleri söz bizim böyle ısrarımızla başlarına bela oldu olmayada devam edecek
seçimler yaklaşsın milletvekillerimiz kapı kapı dolaşmaya başlasın seçimler için sivasspor maçlarına gelsin bak ben o trübünde onları oturtuyormuyum bunada karşı çıkan babayiğit çıksın
nasılkı hamza yerlikaya osman kılıç trübünde yuhalandıysa aynı tepkiler devam edecek seçim öncesi stad projesi faaaliyete geçmesse
bizde şunu iyi biliyoruz seçim öncesi stadyumu kaptık kaptık kapamazsak bir 5 yıl daha stadyum diye birbirimizi yeriz
saygılar
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açıklaması, grubumuzun, hakkında, stadyum, yeni