Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

 
 
Seçenekler Arama Stil

3 Haftalık Zorlu Dönemeç
Alt 02.02.2011, 21:31   #1
buraks58
Usta Yiğido
 
buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.07.2007
Mesajlar: 1.207
Thanks: 830
459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart 3 Haftalık Zorlu Dönemeç

Geçen hafta sahasında 2 puan bırakmış Sivasspor için çok kritik bir dönemeç başlıyor. Tabi Antalyaspor maçı için eksiklerin çokluğunu ve rakibin ilk yarıda maçı bitirebilecek atakları yakaladığını göz önüne alırsak kaybedilen 2 puandan ziyade kazanılanın 1 puan olduğunu söylemek daha doğru olacaktır.

Üç haftada 4 puan baraj
Bu hafta Bursa deplasmanıyla başlayacak olan ve ardından Trabzonspor’la iç sahada, Eskişehirspor’la dış sahada oynanacak olan müsabakaların Sivasspor’un ikinci yarıdaki durumunu göstereceğini düşünüyorum. Sivasspor bu zorlu maçlarda 4 puan barajını yakalar ya da aşarsa ligin sonunu da rahat getirir.

Transferler umut veriyor
Sivasspor tarihinin en pahalı transferleri yapıldı. Ancak önemli olan nokta ise, alınan oyuncuların sergiledikleri olumlu futbol oldu. Savunmada Rada ve Navratil’in kendine güvenen soğukkanlı oyunları, Grosicki’nin sürati ve tekniğiyle kanattan sürüklediği ataklar ve Eneramo’nun güçlü fiziği ve tekniği, transferlerin Sivasspor’a çok şey kazandıracaklarının göstergesi. Genç kaleci Korcan’ın da kalede güven veren oyunu ve birçok kalecinin sıkıntılı olduğu yan toplardaki başarısı da bir başka pozitif nokta olarak söylenebilir. Tabi bu oyuncuların takımla hazırlık maçı yapma şansı bulamadan, direk lig maçlarıyla takım oyununa alışmaya çalıştıklarını da düşünürsek harcanan paralar boşa gitmeyecek gibi görünüyor.

Yiğido deplasmanda can yakmaya başlar
2 sezondur deplasmanlarda büyük sıkıntı yaşayan ve 1 yılı aşkın süredir galibiyete hasret kalan Sivasspor’un, yeni transferleriyle sezonun ikinci yarısında ev sahibi takımlara büyük sıkıntılar yaşatacağını düşünüyorum. İlerleyen haftalarda, zirve takımları haricinde ligin en önemli deplasman takımı olan Gaziantepspor’un yanında Sivasspor’da gösterilecektir.

Bursa’da neler olur
Şampiyonlar ligi, süper lig derken zorlu maç temposunun da etkisiyle ligin ortalarından itibaren form grafiği düşen bir Bursaspor var. Hızlı oyuncuları ve oyun yapısıyla deplasmanlarda daha rahat pozisyon üreten Bursaspor, özellikle iç saha maçlarında pozisyon üretmekte ve rakipleri çözmekte zorluk yaşadığı da bir gerçek. Ancak ne olursa olsun, bu ligin takım kimliğini yakalamış en iyi ekibi oldukları için de maçı bir şekilde kazanmayı biliyorlar. Cuma gecesi her türlü sonucun çıkabileceği çok zorlu bir süper lig maçı izleyeceğiz. Sonuçta son şampiyon kendi sahasında bir adım önde olsa da Sivasspor’un puanla dönme ihtimalini de hiç düşük görmüyorum.

http://blog.milliyet.com.tr/3_Haftal...?BlogNo=287873
__________________
başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
buraks58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda buraks58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
dönemeç, haftalık, zorlu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git