Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 03.02.2011, 20:08   #10
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lige Yeni Cıkmısız ilk STADA Gordu Heralde Zenci Birisini )) 6 Ay Gulduydum Bu Lafa LAAAA GARAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAA

Senin Bi Anin Yokmu Her Geldigin Macta Ya Berabere Kaldik Yada Yenildik Bi Anderlecht Macini Kazandik Oda Malum
cok haklisin,her geldigim macta ya yenildik ya berabere kaldik anim olmaz olurmu , anderlecht maci var bilet bulmak ne mumkun guc bela bileti bulduk sampiyonlar ligi maci biz yerimize oturduk iki tane sakalli hacemmi geldi yanimiza oturdu '' aha bura egceymis yav '' diyerek hacilardan biri diyorki ''la ahmet bura bizim yerimiz degil biletlerde baska numara yaziyor,yerin sahibi gelir bizi kaldirir gidek yerimize oturak'' diyor obur hacida diyorki '' otur olm gosgoca stad bura dolarmi la diyor'' (stadi gozunde ne kadar buyuk goruyosa +sampiyonlar ligi maci buna ben cok gulmustum demekki haci stad de france,olimpiyat stadi veyahut kadikoy stadlarina girse nutku durur,mac baslamaya yakin koltuklarin sahibi geldi tabi ellerinde bilet dolaniyorlardi
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MeD_Turc'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
♦maç, anıları♦