Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor'un yapılan takviyelerle iyi takım olduğunu ve kısa sürüde tehlikeli bölgeden uzaklaşacağını söyledi.
Abdullah Yiğit'in sorularını cevaplayan Otyakmaz,oynanan iyi futbola rağmen alınan kötü sonuçların taraftarı olduğu gibi kendisini de çok üzdüğünü belirten Otyakmaz “ Sivasspor ligin ikinci yarısına çok güçlü takımlarla oynayarak başladı. Eğer biraz dikkatli ve şanslı olsaydık,bu zorlu periyottan puanlar çıkarabilirdik,ama olmadı. Beni mutlu eden olay,takım geriye düşse de oyundan kopmuyor,mücadelesine devam ediyor”dedi.
ESKİŞEHİR MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇECEK
Cuma günü oynayacakları Eskişehir maçıyla birlikte Sivasspor'un seriye başlayacağını da söyleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “Takımın özellikle deplasmanlara sergilediği futbol ortada,en azından Galatasaray ve Bursa maçlarında oynadığımız futbolu bu maçta oynarsak Sivas'a üç puanla döneriz,ben buna içtenlikle inanıyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Otyakmaz,Trabzon maçından sonra özellikle defansa yapılan eleştirilere hak verdiğini,ancak kısa sürede Sivasspor'da bu sorununda ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.
SİVASSPOR BUGÜN YOLA ÇIKIYOR
Sivasspor ligin ilk yarısında kendi evinde berabere kaldığı Eskişehirspor'la deplasmanda oynayacağı maç için bugün yola çıkıyor.
Sabah saat 10.00'da tesislerde çalışacak olan Kırmızı-Beyazlı takım öğle yemeğinin ardından Eskişehir'e hareket edecek.
Sivasspor'un yaptığı antrenmanda , sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören Abdurrahman ile Deniss Ivanovs yer almadı.
Takım kaptanı Mehmet Yıldız,bulundukları yeri kesinlikle hak etmediklerini belirterek “ Herkesinde gördüğü gibi rakiplerimiz karşısında iyi oynuyoruz,ancak çok şanssız goller yiyoruz. Hocamız bize gerekli uyarıları yaptı. Eskişehir maçıyla birlikte seri yakalayacağımıza inanıyorum,bunu en kısa zamanda herkes görecek,taraftarımız bise güvensin”dedi.
Hürdoğan