18.02.2011, 22:37
|
|
Acemi Yiğido
45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Stadyum Yapılmazsa !
Alıntı:
bahadır erdem Nickli Üyeden Alıntı
Bizim öncelikle Süper Lig'de kalıcı hale gelmemiz lazım.Stad yapılır veya yapılmaz o kadar önemli değil.Şu anda Türkiye'ni en iyi zeminlerinden birine sahibiz.Stadımız da o kadar kötü değil.İhtiyacı da fazlasıyla karşılıyor.
Biz öncelikle TARAFTAR GRUBLARI'mızı örgütlememiz lazım!!!40-50 kişilik taraftarla tezahürat yapıyorsunuz.Stad'da çıt yok.Maça seyirciyi nasıl çekeriz,stadı nasıl doldururuz,Seyirciyi oyuna nasıl dahil ederiz bunların planını yapmamız lazım.
Bizim taraftarımız 5-10 tl'nin hesabını yaparken,Şampiyonluğa giderken bile stadı tam dolduramazken yeni bir stadımız olsa kime ne fayda!!!
|
Bahadır bey bakın dönüp dolaşıp yine taraftar grupları laf yedi.
Size soruyorum 40-50 kişilik! grupları tek başına tezahürat etmeye iten zaten Sivasspor seyircisi değil mi? Bakın dikkatinizi çekiyorum taraftar değil seyirci. Biz deli miyiz? Neden bütün stad bağırıp yeri göğü inletmek varken sizin tabirinizle 40-50 kişilik! gruplar halinde tezahürat yapalım. Dışardan konuşmak kolay geliyor tabi herkese.
Biz maratondayız. Yaklaşık 2 sezondur Yeniçeriler olarak her maçta maratondaki yerimizi alıyoruz. Ve her maçta söylediğimiz tezahüratlar aşağı yukarı aynı. Her maçta bizim tezahüratlarımızı duyan, yanımızda duran B ve C bloklarındaki kombine sahipleride aynı. Bizim her maç tekrar takrar söylediğimiz en kolay tezahüratı bile öğrenme çabası olmayan insanları nasıl örgütleyeceğiz bana açıklar mısınız?
Tamam tezahüratı geçtim hadi dilleri dönmüyor söyleyemiyorlar diyelim. Peki en basiti, bütün yırtınışlarımıza rağmen Sivas Gol Gol Gol diye bile bağırmayıp, ellerinde çekirdek, maçı sanki tv'de izler gibi sahadan bir an olsun gözlerini ayırmayan, bize doğru 'Bunlar ne diyor yahu?' dermiş gibisinden dahi bir bakış atma tenezzülünde bile bulunmayan insanların biz neresini örgütleyeceğiz bana açıklar mısınız?
Düşme hattında ki en büyük rakibimiz Konya, İzmir'e 6 otobüs giderken bize bir otobüsü bile çok gören insanları nasıl örgütleyeceğiz bana açıklar mısınız?
Sivas'ımızın geleceği açısından(stad konusundan bahsediyorum) ortaya güzel bir fikir atan bir taraftar grubuna bu şekilde yaklaşan insanları biz nasıl örgütleyeceğiz bana açıklar mısınız?
Lütfen ve lütfen artık herşeyi, bir çoğunuzun 40-50 kişi! diye düşündüğü taraftar gruplarının üstüne yıkmayı bırakın. Bir kez olsun elinizi taşın altına koyun.
Selametle..
|
|
|