Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bunlar Nasıl Sivas'lı ?
Alt 23.02.2011, 11:32   #11
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bunlar Nasıl Sivas'lı ?

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Böylesi tiplerden utanç duyuyorum, bunları Sivaslı olarak da kabul etmiyorum. Yukarıda bir arkadaşımızın da belirttiği gibi Zaraspor başkanı Sivas Fenerbahçeliler Derneği başkanıymış peh peh peh!.. Sivas'a üç kuruşluk katkıları olmaz ama İstanbul takımlarına yalakalıkta sınır tanımazlar. Böyle karaktersizler Sivaslı olmaz, olamaz. Orada 15-20 bin TL fiyatla satılan İstanbul formalarını da evime pas pas olarak bile koymam. Hepsinin canı cehenneme... Bize Sivassporumuz yeter!
yav kardeşim iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır senin başkanın fenerbaaaaaaahçe yönetiminde deilmide başka başkanlara laf atıyon ayıp deilmi senin yaptığın o başkan dernek başkanıda olsa fenere maç satmaz bırakın bu işleri istbulda sıvasspora yardım gecesinde zaralı işadamları para yağdırdı bir hafta sonra fenere maçı sattınız şampiyonluğu sattınız siz kendi yönetiminize gelince susun zarayı hedef alın siz kendinize rakip olacak diye korkuyorsunuz korkmayın ve destek olun hiç bir zaralı büyük takımlara yalakalık yapmaz bende zaralı bir işadamıyım ist bulda yaşıyorum ve inşallah zara seneye 3. ligte
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
bunlar, nasıl, sivaslı