Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
Futbolun f sinden Anlamayanlar 17 bın kısılık stadı doldurun once dıyenler Gercekden Pes Size Bu kadar Bir Dar düşünce geri kafalılık başka memleketlerde varmı bılmıyorum Sizleri hiç anlamıyorum !
Biraz malatya forumlarına baktım adamlar ne idüğü belirsiz liglerde resmen sürünüyor ama ne hikmetse 25*000 kısılık stadyumu beğenmıyorlar yapılacaksa 35 bın kısılık olsun diyorlar....NEDEN ACABA ? çünkü adamlar bilgi sahibi işadamının birisi ne var ne yok araştırmış hertürlü fizibilite çalışmasını yapmıs 2016 da olası bir avrupa şampiyonasında Türkiyeye getirilirse oynanacak kentlerden birisi malatya olması gerekir diyor...Adam kalkmış izmire Ankaradaki 19 mayıs stadına kafa tutuyor saraçoğluna bile laf ediyor dünyadan örnekler vererek bizde bunlardan birisini zorla yaptıracagız diyor...
Ya biz ? elinizden gelse 4 eylül yıkılsın nasılsa 5 10 bın kısılık taraftarımız var termınalın ordakı paşacayırana tribün yaptıralım 10 kısılık kapasite bize yeter diyeceksınız....
Yazık gercekten yazık Senelerdir bırakın iş adamlarımızı vekillerimiz önde gelenlerimiz Zengin Sivaslılar Dönüp memleketlerıne yatırım yapmadı Elin kayserisi dün bizden cıkdı bugün iç anadolunun en iyi hastanelerine sahip 1 mılyon nufüsuyla anadolunun en büyük şehirleri arasında göç alma bakımından yine kafada...
Ya biz 7 milyon Sivaslı var diye ortalarda gezıyoruz ama nedense merkezde 300 bin nufusumuz var başta istanbul ankara izmir kayseri olmak üzere tüm Türkiyeye dağılmış giden zengınlerden de bir dönüş olmadığı için kayseriye agzımız acık bakmaya devam ediyoruz bu kafa oldugu sürece de bakmaya devam edeceğiz...
Adamlar Kadir hası dolduramıyor evet doğru ama Milli maçların oynanması gerektıgınde ilk 5 içinde akla gelıyor bunun dönüşümlerini de fazlasıyla alıyor...
yarın bir gün Devlet 100 tane fabrıka yapacağım dese kalkıp bazılarının bizim oralarda calısacagımız nufusumuz yok onun ıcın 10 tane yapın diye geri cevirekler diye inanın süpheye dusuyorum....
daha söyleyecek çok şeyim var ama geri kafalılığın halt safhaya ulaştığı bir ortamda ne söylesek boş....
EMRE !