Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 25 bin Sivas'a yetmez (mi)
Alt 25.02.2011, 08:40   #12
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 25 bin Sivas'a yetmez (mi)

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir Sivaslı olarak özellikle Sayın Mustafa Açıkalın'a ve Hamza Yerlikaya'ya sesleniyorum. Bu konuda yaptığınız çalışmayı ve çabayı biliyorum ve tekrar teşekkür ediyorum. Ancak yapılan bu büyük çalışmayla ilgili ileride pişmanlık duymamak için şimdiden harekete geçip kapasiteyi 30 veya 32 bin 500'e çıkarılmasını talep ediyorum. Bu benim değil,Sivaslı'nın büyük çoğunluğunun isteği.HÜRDOĞAN GAZETESİ YAZARI ABDULLAH YİĞİT BÖYLE DİYOR.

Sayın Yiğit size dikkat ediyorum yazılarınızda ve yorumlarınızda olsun,bir taraf olmak istemiyorsunuz yani birilerine ve bir kısma karşı asla sivrilmek istemiyorsunuz.yazınızda şu üstteki yazı ne demek yani '' bu benim isteğim değil,sivaslının isteği'' demek..sizin bir gazeteci olarak bu konuda düşünceniz yokmu,sivaslının isteğini bırakın,siz arzuhalcimisiniz,sizin o zaman 25 bin kişilik stada evet diyorsunuz..tv 58 de geçen Sayın çalımbaya soru yöneltiyorsunuz,böyle bir şey söyleniyor,deniliyor diyede ısrarla belirtiyorsunuz sorduklarınızın arkasından,hem yeri gelince yiğidoyu eleştireceksiniz yeri gelince deniliyor deyip sivrilmemeyi yiğidonun üzerine atacaksınız.siz bizi aptalmı sanıyorsunuz.şöyle deniliyor demiceksiniz,kendiniz söyleyeceksiniz.biz aptal değiliz.
Eyyamcı hakem olurda; eyyamcı yazar olmazmı ...

Etiketler
bin, sivasa, yetmez