Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle katılıyorum.bir komşuşehrine bu kadar agresif yaklaşmak ezilmişliğin kanıtıdır. Adamlar ekonomik anlamda,sosyal anlamda ve spor anlamındada sivastan çok ama çok üstünler. bu bağlamda ezilmişiliğin göztergesidir bu pankart.Onlar ileriye dönük,şehirleri ,çocujklarının geleceği için devamlı üreterek övünürken,biz sivaslılarsa temmeblliğimizi,işeyaramazlığı mızı bu tür saldırganlıklarla,olumsuz harekelerle övüberek kapatmaya çalışırız. ama kral çıplak be sivaslı hemşerilerim. yiğidoluk, külhanbeylikle,boşmilliyetcili kle,dine sarılarak tembellikle olmuyor. yiğidoluk çalılşmakla,haklarını siyasii yelpazeyi gözönüne almadan savunmakla olur. onun içiin o pankart kayserili komşumuzun karşısında heralanda ez,ilmişiğimizin kanıtıdır.
|
Tamamen saçmalık... Sivaslı olan kimsenin ezilmişlik duygusu yok arkadaşım. Özellikle sportif olarak ezilen bi taraf varken biz 2 sene üst üste şampiyonluga oynarken misket oynayan gayseridir. Senin gibi Sivaslılar olacagına Kayserili olsun katılıyorum. Artık bende kayseriye laf söylemiyorum. İçizdeki İrlandalıları temizlemeliyiz öncelikle...