Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Röportajlar

Röportajlar Röportajlar bölümü

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ciddiyetimizi Bozmayalım
Alt 31.03.2011, 21:43   #21
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Ciddiyetimizi Bozmayalım

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TESİSE YÖNELİNCE SPORTİF BAŞARI GELMEDİ.
Başkan Otykmaz,” Sivasspor yönetim kurulu olarak tesisleşmeye girince Sportif anlamda başarısız olduk. Taraftarımızı iki sezondur çok üzdük. Tekrar Sportif SİVAS BASINI KENDİNİ GELİŞTİRMELİ
İşlerimin yoğunluğu sebebiyle çok fazla medyayı takip etmiyorum diyen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, birazda olumsuz yönde etkilenmemek için izlemiyor. Yada okumuyorum. Açıkçası, Sivas basınını çok takip edemiyorum. Ancak, Sivas basını bunu öz eleştiri olarak kabul etsin. Kendini mutlaka geliştirmeli.”diye düşünüyorum.

http://sivaspostasi.com.tr/haber_detay.asp?haberID=5329

İşte büyük başkan olmak böyle birşey Tesisleşmeye yönelince gerçekten sportif başarıyı yakalamayamadık...

Sivas basını kendini geliştirmeli kısmı ise çok önemli bir konu ne yazıkki hep aynı kişiler aynı şeyleri yazıp duruyor sadece sorun üretiyorlar ama çözüm yok...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bozmayalım, ciddiyetimizi