Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamil'e neden pas atılmıyor???
Alt 19.04.2011, 13:04   #15
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kamil'e neden pas atılmıyor???

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşın birisi nifakçı yazmış bana...çok güldüm...33 yaşındayım ve kendimi bildim bileli Sivasspor maçlarına giderim...küçüklüğümden beri...Sivasspor için kendi çapımda ve elimden geldiği kadarıyla herşeyi yapıyorum...Bu kulüp Sivaslılarındır, kimsenin babasının çiftliği değil...futbolcu profosyonel ise gelir parasını alır, adam gibi oynar terini sahaya bırakır gider..yenilebilir veya yenebilir...bizde burda taraftar olarak eleştirir, doğruyu bulmaya çalışırız...Rıza Hoca'yı eleştiren de yok ayrıca!!! eleştirim bu takıma artık zarar vermeye başlayan futbolcularadır...musa gider isa gelir...ali gider veli gelir...o gider öbürü gelir...ama taraftar herzaman burdadır..ben burada gördüğüm eksikleri ve yanlışları her zaman açık bir şekilde dile getirdim getirmeyede devam edeceğim..herkeste haddini bilecek, kimse kimseye nifakçı demiyecek...bu takım küme düştü diyerek stada çoğu kişi gelmezken biz o stattaydık...ben halen aynı düşüncedeyim ve bu takımda gelecek yıl Mehmet Yıldız'ın olmaması gerektiğini düşünüyorum...bu benim fikrim...katılırsınız yada katılmazsınız...ama beni Sivasspor düşmanı ilan edemezsiniz...Sivasspor, Mehmet Yıldız değildir..

Gardaş sakın benim lafıma alınma.. Ben sadece bazı dönemlerde bu gibi laflar çok çıkıyor ona değinmek istedim. Yoksa takım içinde ikilik çok oluyor bu Mesut Bakkal döneminde de vardı, Bülent Uygun döneminde de... Ayrıca özellikle kazanç açısından Kamil Grosicki bulunmaz bir değerdir buna hem fikiriz. Onu cilalamak ve parlatmak bize düşüyor. Ama bu şekilde davranırsa oyuncu kardeşlerimiz onu ne cilalayabiliriz nede parlatabiliriz. İlerde ben gideceğim mutsuzum dediği zaman 3 kuruşa aldığın oyuncuyu 2 kuruşa pazarlayamazsın. Bu çok önemli...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
atılmıyor, kamile, neden, pas