Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK
Alt 13.05.2011, 20:17   #11
aturk_5834
Acemi Yiğido

aturk_5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 aturk_5834 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK

Öncelikle Sivasspor a yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederim. Açıklamasına bakıldığında genel olarak taraftarımızın pekte üstünde durmadığı bir konuya değinmiş. Yöneticilere. Çoğumuz yönetim kurulumuzun kimlerden oluştuğunu kimin ne işe yaradığını bilmeyiz. Yönetim deyince ilk alka gelen başkan ve Fikret ünsaldır. Başarısız geçen iki sezona bakıldığında en çok eleştiriyi alan teknik adam ve futbolcular olmuştur ve bu eleştirileri yapanların başında da fikret ünsal gelmiştir şimdi yönetimin kendini sorgulaması gerektiğinden bahsetmiş kendisinin de içinde bulunduğu yönetim kurulunun başarısız geçen iki sezonda demek ki bariz hataları olmuş. özeleştiri yapması güzel ancak neden şimdiye kadar beklemiş yaşanan çarpıklıkların tavan yaptığı zaman nerdeymiş o dönemde topcuları ve hocayı eleştiren basın sözcümüz sorunların asıl sebenini açıklamak için istifa edeceği günümü bekliyormuş. Bir taraftar olarak takımın şampiyonluğu kovalarken bir sezon sonra kümede kalmaya oynamasında kimin parmağı varsa kim sivasspor üzerinden takımın menfaatlerini hiçe sayıp kendi menfaatlerini ön plana alıyorsa hesabını Allah sorsun. Eğer fikret ünsal istifa ederek takım için iyi bir şey yaptıgını düşünüyorsa yönetim kurulununda yanlışlarını açıklasın bizlerde bilelim..

Etiketler
almayacak, almayacakk, fikret, fİkret, görev, yeni, yenİ, Ünsal, yÖnetimde, yÖnetİmde