Alıntı:
Umut38 Nickli Üyeden Alıntı
Evet maci katleden kisi hakem idi. Buraya sadece puan icin gelen ve bir anti-futbol oynayan Sivas'i kiniyorum. Bu zaman kadar boyle sert futbollarina bu kadar az sari kart veren hakemleride.
Artik bundan sonra rakibimiz hakemler belli oldu. Her pozisyona 40-50 metre uzakta idi Kuddusi Muftuoglu. Fatih'i itip yere atan oyuncuya kirmizi yerine sari kart verdi, kaleci her aut pozisyonunda inadina disari giden topu almak istedi, ona son dakikada sari kart verdi. Ve Johnson'un dusuruldugu pozisyon. Bu pozisyonu gormemek icin sadece kör olunmasi lazim herhalde ama hakem kör idi vermedi. Resmen eli ile iterek yere atti Kalla oyuncumuzu.
Maça gelince ilk golu kaleci hatali yedi, ikinci goldede Johnson topa yetisip taca atmayinca tesadufler sonucu gol yedik. Gökhan maalesef penaltiyi avuta atti, ikinci yaridada ayni Samsun macindaki gibi bir pozisyonda kaleci elinin ucu ile topa degdi ve top direkten dondu. Yoksa mukemmel gol olacakti. Ama her seye ragmen ben takimi begendim. Eksiklerimizde gelince hakemleride yenecegiz merak etmeyiniz.
|
sadece ben msj gülerim ve gülüyomda::P