Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : rıza hocanın henuz takımı oturtamadı ve kesınlıkle oturtamazda farklı yenılmedıysek bu rakibin beceriksizliginden
Maçın en iyisi kimdi : borjan
Maçın en kötüsü kimdi : grosicky lakin bunun sebebi cok ama cok bariz rıza hocadır
Maçta göze çarpanlar : rıza hoca takımı kesinlikle aklındaki gibi yapamamıs
Hakem hakkında ki görüşleriniz neler : berbat bu hakemler le bu lig nasıl bitecek vah vah
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : tam bir vahşet tv karsısında dondum kaldım kadirin oyundan alınmasına
+++++++
yeni transferler yabancılar ıyı ozellıkle kalecı sankı kırk yıllık sıvassporlu gıbı kazanmak adına elinden geleni yaptı rıza hoca bu takıma ayaga pas calısması yaptırmamıs henuz macın basında kamil grosicky ye yaptıgı hareket yuzunden bagırmasına bir anlam veremedım zor pozisyonda topu cıkartmaya calısyor sen futbolcuna töbe töbe o nasıl tepki rıza hoca sonrasında adam bir topu dogru duzgun kullanamadı ama bunun cok acık sebebi senın ona bagırman kım bılır ne dedın cok net hos sozler soylemedıgın anlasılıyor dudak hereketlerınden bunada dıkkat et lutfen
|