Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Kalecisiz Oynamak İstedi
Alt 18.09.2011, 20:34   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Kalecisiz Oynamak İstedi

Sivasspor'un gol umudu olarak sahaya sürdüğü ama kaleyi korumak zorunda kalan Morten Rasmussen de, "İlk yarıda iyi mücadele vardı. Frikikten gol geldi, şansın etkisi vardı. İkinci yarıda skoru dengelemeye çalıştık. Fakat 10 ve 9 kişi kaldıktan sonra skoru dengelemek mümkün olmuyor" dedi.

Kaleye geçmesi sorulan Rasmussen, "Ben atak oyuncusuyum. Çocukken yaptığım çalışmalarda, maçlarda eğlence için kaleye geçiyordum. Burada böyle bir durum olunca takıma yardım etmek için kaleye geçtim" dedi.
Navratil ise, "İlk yarıda iyi oynadığımızı dşünüyoruz ama talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı olmaması gereken kırmızı kart oyun dengesini tamamen değiştirdi, bu yüzden beklemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı" diye konuştu.
Eski takımına karşı oynayan ve bir de gol atan Eskişehirsporlu Mehmet Yılrdız ise, "Benim açımdan farklı bir maçtı. Sivasspor'un bendeki yeri farklıdır. Ben Mehmet olduysam bunda Sivasspor'un katkısı büyüktür. Sivasspor ile büyük başarılar yaşadım. Bendeki yeri büyüktür. Maçtan önce ve sonra taraftarın gösterdikleri tepkilere teşekkür ediyorum. Geçen hafta aldığımız 3 puan vardı. Onun anlamı için deplasmanda galip gelmemiz gerekiyordu. Biz yukarılara oynayan bir takım olmak istiyorduk. Maça iyi başladık ve iyi oynayıp haklı galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi. Kamara ise, farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

KALECİSİZ OYNAMAK İSTEDİ

Sivasspor'un 3-0 geriye düşmesi ve ardından kaleci Milan Borjan'ın atılması sonrası oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın kalecisiz oynamak istediğini beyan ettiği, ancak hakemin bunu kabul etmeyerek bir süre oyunu başlatmadığı öğrenildi. Çalımbay'ın ikna edilmesi sonrası kaleye golcü Rasmussen geçince oyunun kalan kısmı oynandı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kalecisiz, oynamak, İstedi