07.12.2005, 12:28
|
|
|
Usta Yiğido
14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 
|
Alıntı:
|
_ticaretlee_ Nickli Üyeden Alıntı
kardeş sen yiğidoysan bende goca gonyalıyım kimse bana ve hemşerime etliekmek kafalı diyemez biz bu lafın yüzünden ne adamları ( ULAN TÖVBE TÖVBE ORTAMI GERMEYELİM DİYOZ ADAM ZORLA KAŞINIYOR) ****** lafını bilde konuş adam gerçekleri sölüyor şurda 2 maç aldınız diye takım mı oldunuz sahanız da küçük taş çatlasın 5000 bilemedin 6000 kişi alır bizim konyada 45000 seyirciye oynamışlığımız var( 2.lig play-off maçları konyaspor-y.yozgatspor; konyaspor-göztepe ;konyaspor-diyarbakırspor ;konyaspor-altay ; konyaspor-kayserispor ve konyaspor-sivasspor ) kaldı ki şehrimizde hem alan bakımından hemde diğer yönlerden sivastan daha büyük ..... bak son kez diyorum bi daha hiç bi konyalıya etliekmek kafalı dediğini duymayım fena OLUR
|
Sayınızla övünüyorsunu z sitenizin üye sayısı 3243
övündüğün& #252;z taraftar bumu hem sayıyla övünülecekse kusura bakma konya SİVASın eline su dökemez,bizim süper ligde ilk senemiz olabilir ama biz 5 inciyiz sizse 8 inci bundan siz mahcubiyet duyun biz değil.
Sana bende dahil misafirpeverlik mesajı verdim sen burda bir yanlış laf kullanıldı diye hemen onca centilmenlik dolu yazıyı görme zahmetinde bulunmadan bunu gördün,yanlış ortada bir ayıp var diyosan o ayıbı yapana yakıştır,kimseyi afaroz ilan etme hakkını kendinde göremezsin,sizi bu siteye kimse çağırmadı siz geldiniz baş tacısınız dedik ama bu laflarada HOOOP diyoruz,hakaret varsa kimse seni tutmaz gidersin sen böyle tepki mesajlarına devam edersen centilmenlik yazıları sadece ilk 6 sayfada kalır.
Tekrar söylüyorum.
SPOR;DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.
Konu Serd@r tarafından (07.12.2005 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir..
|
|
|