Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Nerede Sivasspor sevginiz?
Alt 11.10.2011, 13:17   #11
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1609 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Nerede Sivasspor sevginiz?

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu takımın aklını başına getirir işte. Ayrıca maç saatinin 17 olması çok vakitsiz bir an maç 19'da falan olsaydı daha fazla kişi olurdu. Bende gidecektim ama dershanem nedeniyle gelemedim maça. Bu konuda kimseye sitem etme hakkınız yok ayrıca, gerekli tanıtım yapılmadı. İstasyon caddesinde ki iki üç reklam panosuna duyuru amaçlı reklam verseydi stadın yarısı dolardı.. Diyeceksin internette duyurdular ya, kaç kişi sivasspor sitelerine bakıyor ki her gün? Sadece maç günleri bakıyor insanlar..
Maçın pazar günü olması ve maç saatininde 17:00 olması gün ve saat olarak güzel ayarlanmış,Sizin işiniz vardı gidemeyebilirsiniz ama işi olmayan gidemezmiydi ulaşım sorunu yok bilet sorunu yok kahvede fayans düzmek varken maçı kim düşünür.

Boşuna kendimizi kandırmayalım bu takıma özellikle Sivasta gerekli destek verilmiyor kemikleşmiş sayısı belli fedakar taraftarımız var onlarda zaten kaçırmıyorlar.Takımın adı Sivassporsa akan sular durmalı reklamı panoyu boşverin Sivassporu takip eden birisi alır bi gazete yine öğrenir yani maça gidecek insan haberdar olur gitmeyecek insan zaten haberdar olamaz olmaz kulağına bağırsan hadi maç var kalk gidelim desen duymaz.

Kupa maçıda beleşti onda bile büyük boşluklar vardı o maça gitme bu maça gitme hangi maça gideceğiz oda belli değil,Ben kupa maçında yoğunluk olurda belki yer bulamam diye maçtan tam üç saat önce evden çıktımki belki yer bulamamda maça giremem diye bide ne görsem ne yoğunluğu elini kolunu sallayarak gir.

İşin özü bu takıma herzaman heryerde vaktimiz müsait oldukça destek olmamız gerek..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
nerede, sevginiz, sivasspor