Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA
Alt 02.12.2011, 07:47   #25
haritaci79
Yeni Yiğido

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 haritaci79 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA

Alıntı:
mahser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ulan su acemı turubunculugumuz benı gulduruyor bır yıldır beklıyormusuz bu macı hemen kendımıze dusman edınıyoruz bazı takımları atar tutar yapıyoruz hemen kendımıze kanka takımlar buluyoruz trabzon dakı futbol kulturunun turubun kulturunun yarısı sıvas ta olsun sıvasspor bambaska bır takım olurdu gecen sene adamlar bıze plaka yaptılar bu mactada trabzon seyırcısı kendılerıne ayrılan yerı doldururlar ordakı butun sıvassporluları sustururlar ve muhtemelen bızı yener gıderler GERCEKLERI GORUN ARTIK ....... MAHŞER/SIVAS
Adam doğru söylüyor. Saçma sapan şekilde konuşmalar ortaya çıkıyor. Burada iddaa ediyorum; FORUMDA BEN MAÇA GELECEĞİM DİYENLERİN BİR ÇOĞU MAÇA GELMEYECEKTİR. Gelse zaten o tribün dolardı. Hangi maçta dolu oynadık. Sidik yarıştırdığımız takım ise her maçta ssahasında full oynuyor. Şampionlar Liginde 400 TL ye bilet satıyor adamlar. Yinede tribünler full çekiyor. Biz 5-10 liraya bilet satıyoruz, tık yok...Şimdi bana da pravokatör dersiniz, bana da sevmiyorsan bırak git dersiniz...Sizin demenizle bi yerlere gitmeyecem ama BAZI GERÇEKLERİ GÖRELİM. Takımı destekleyelim demekle desteklenmiyor, lisanslı ürün almakla, tribünde yanında olmakla destekleniyor..Bilginize
haritaci79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
biletleri, macinin, maçının, satiŞta, satışta, trabzon