Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçı izlemek için 12:40 gibi stada girdim baktım ki bizim seyircileri...üst tribüne almışlar....doğu tribünü alt tarfara almıyorlar...konuyu özel güvenlik ve polislere sordum stad müdürü böyle karar verdi dediler taraftarları çağırdık doğu tribünü giriş kapısında 300-400 kişi olduk girmek için baskı yapmak istedik...o arada recep abi geldi...ama o varya bom boş bir tribün lideri...bir yine beyaz saçlı ağırbaşlı bir sivas taraftarı vardı...ben polis ve güvenliğe takımızı daha iyi desteklemek için buraya gerekirse zorla gireceğimiz söyledim..tatsızlık çıkmasın..izin verin dedim...polisler bizi oyalamaya çaılşırken aç aç diye bağıran taraftar topluluğu dağılmaya başladı...ben kabul etmedim...çok sinirlendim polislere kafa tutunca ortalık gerildi polisler ileri bir hamle yapıp beni içlerine çektiler...bir kaç sivas taraftarı beni beni polislere vermemeye çaıştı ama nafile beni al aşağı edip bir-iki tane kafama vurdular...etemdileri küfür kalmadı.sonra beni çevik kuvvet otobüsüne götürüp tutanak tuttular...maçı izlemediler sonra başaşkşehir polis karakoluna götürdüler...savcılığa verdiler....bakalım nasıl olacak zaten o arbede yaşanınca sivas tarafarları doğu alt tribüne doğru almaya başladıklarını gördüm...bizim taraftar çok bilinçsiz...adamlar az bir şey diş görünce hemen geri adım attılar...alt tribünde olmasaydık tv de hiç gelmemiş gibi gözükecektik ben buna isyan ettim....
|