Alıntı:
HOLYWOOD HOGAN Nickli Üyeden Alıntı
Kayserispor ile Eskişehirspor arasında oynanacak karşılaşmada taraftarlar, 1 liraya maç izleme imkanı bulabileceklar.
Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kadir Has Stadı'nda 31 Mart Cumartesi günü saat 15.30'da oynanacak karşılaşmanın biletleri, Tickettürk tarafından saat 12.00'den itibaren satışa sunulacak.
Karşılaşmanın biletleri, kale arkası, maraton ve misafir tribünleri için 1 lira, batı balkon tribünü için 2 lira ve VIP tribünü için 5 liradan satılacak.
arkadaslar 1 liraya bilet satılmasına ragmen taraftar gelmior maça....sizce bizim kulubun bilet fiyatları biraz fazla degil mi...belkide seneye bizde böyle indirime gitmemiz lazım çunki taraftar şehrin içindeki stadı dolduramıyor...bu cok vahim bi durum değil mi??
|
Şu ana kadar zoraki 5 TL verip de maça gelen seyircilerden (İyi oku SEYİRCİLERDEN) ne hayır geldi ki senin gibi düşünüp de 1 TL olsa biletler gelecek seyirciden SİVASSPOR'uma ne hayır gelsin. Bize seyirci değil taraftar lazım. O da bilet fiyatları ne olursa olsun (isterse 20 TL - 50 TL olsun) fiyat kıyaslaması yapmadan biletini alır gelir tribüne paşa paşa destek vererek maçını seyreder, takımına sahip çıkar, maç sonunda evinin yolunu tutar.
Bu yazdığınla SİVASSPOR'a, yönetime ve biz kombine biletlilere resmen hakaret ediyorsun. Bana yine boşyere hesap yaptırtacaksın. Vazgeçtim yapmıyorum. Kafan o kadar çalışıyorsa otur hesabı sen yap. Sezon başında kombine bilet alsan kaç TL vereceksin??? İçerdeki her maça (17 maç) 5 TL vererek gelsen kaç TL vereceksin???? Hesabı çıkart ondan sonra ahkam kes, yoksa sesini kes, sen ve senin düşüncende olanlar gidin kahve köşelerinde 0,50 kuruşluk çayları 1,5 TL den kolaları bilmem kaç TL den için ve SİVASSPOR şöyle SİVASSPOR böyle, yönetim şöyle her yerde konuşun. SİVASSPOR'a maddi manevi desteğiniz olmadan.