Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 21.04.2012, 22:40   #23
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Alıntı:
Mete bayrağı sana devrediyorum;2008 den beri yeni statyum konusunda sayısız mesaj yazdım;ama malesef bir arpa boyu ilerleme kaydedemedik..Umarım sen ve senin gibi ileri görüşlü arkadaşlar bu koya sahip çıkmaya devam ederler..Artık yapacak fazla bir şey de kalmadı ...Çünkü Sayın bakanın ve milletvekillerimizin son açıklamaları kapasitesinin düşürüldüğü ...Eğer İsmet Bey son anda devreye girer bir şey yaparsa ya da Sayın Başbakan devreye girerse tekrar olumlu gelişmeler olabilir....Onun dışında ihale için geriye sayım başalmış şu anda..Yakında ihale ilanını Tokinin sitesinde görürüz .
Eyüp kardeşim öyle hemen pes etmek yok! O stadın inşaatı başlayana dek mücadelemize devam. En azından ben devam edeceğim. Stat 25000 kişilik yapılırsa da "napalım üzerime düşeni yaptım." derim.

Yarın da Sivaslı diğer milletvekillerine mail göndereceğim.
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Mete209'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ayrıntıları, belgesi, kıyak, manifestomuz, neyimize, projesi, sivas yeni stad, sivasspor yeni stad, sivassporstad, sivasstadyum, stad, stadstad, stadyum, trabzona, wikileaksten, wikilieaksten, yapılmazsa, yeni