Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

 
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Neden Başarısız Olalım ?
Alt 30.07.2012, 22:35   #14
Respect58
Usta Yiğido
 
Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 13.01.2010
Mesajlar: 1.609
Thanks: 650
772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Neden Başarısız Olalım ?

Ligdeki bir çok takıma göre bir avantajımız var oda geçen yıl ki kadronun neredeyse tamamının duruyor olması.Takımdaki herkes bir birini tanıyor.
Şuanda tek sorun Eneramonun yerinin doldurulamaması.AMA bana öyle geliyor ki bu sorun takımı hepten etkileyebilir.Geçen yıl Eneramo'suz maçlarda bunu gördük.Takım sahada Eneramo'yu ararsa işimiz zor.Başı kesilmiş boğa gibi sağa sola gideriz ortaya birşey çıkaramayız.

Oyun anlayışıda çok önemli takımın geleceğini görebilmek açısından.Eğer ileride topu tutan bir oyuncunuz yoksa ayağa pası iyi yapmalısınız.Ortasahanızda topu tutan adamınız olmalı.Bizim takıma baktığımızda bir Kadir var başka yok.Eğer Eneramo tipinde farvet almayacaksak Barca gibi pas yapmamız gerekir.Aksi taktirde her top kalemizde tehlike oluşturabilir.

Birde herkes defanstan şikayetci.Ben katılmıyorum buna.Defans oyuncularını tek tek ele aldığınızda süper lig için fazlasıyla yeterli olduğunu görebilirsiniz.Bence sorun tamamen oyun anlayışıyla alakalı.Eğer takım savunmasını yerleştirebilirsek ve biraz daha dengeli bir oyun tercih edersek bence çok zor gol yiyen takımlardan biri olabiliriz.

Eğer ileride top tutan elemanımız olmaz ve geçen yıl gibi sürekli ofansı düşünürsek her top duvara çarpar gibi geri gelir ve gol olur.3ler 5ler havada uçuşur.

Bence geleceğimizi yönetimin forvet transferi o olmazsa Rıza hocanın taktik bilgisi belirleyecek.İkiside başarısız olursa bizde saç kalmaz heralde..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
başarısız, neden, olalım


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git