Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Transferde son nokta
Alt 31.07.2012, 23:05   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Transferde son nokta



Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile 'merhaba' demenin hesaplarını yapan Sivasspor'da transfer dosyası kapanıyor. Bolu ve Avusturya'da devam eden 1 aylık kamp programının
ardından bugün Sivas'ta toplanacak kırmızı-beyazlılar, forvet hattında prensipte anlaşmaya vardığı Razak Otomoyossi ve Ezechiel Ndouassel ile bu hafta içerisinde resmi sözleşme imzalayacak.

Uzun süredir forvet hattına alınacak isimler konusunda ince eleyip sık dokuyan Sivasspor, nihayet mutlu sona ulaştı.
Yeni sezon öncesinde ikinci etap çalışmalarına Avusturya'nın Wörgl kentinde devam eden Yiğidolar, dün yapılan son antrenmanın ardından yurt dışı kampına son noktayı koydu. 1 Temmuz'dan bu yana devam eden hazırlık çalışmalarının ardından bugün kente gelecek kırmızı-beyazlılar, transfer çalışmalarında da sona geldi.
Mısır Premier Lig takımlarından Zamelek SC forması giyen, oyun disiplini ve süratiyle tüm dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncu Razak Otomoyossi ve uzun süredir Sivasspor'un transfer gündeminden düşmeyen Tunus'un Club Africain takımında forma giyen Çatlı golcü Ezechiel Ndouassel, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın forvet hattında tercih ettiği iki isim oldu.
İlk olarak 2009-2010 sezonunda kırmızı-beyazlı ekibin transfer gündemine gelen ve 2007-2008 UEFA Kupası Sezonu'nda Galatasaray'a karşı Helsingborg formasıyla oynadığı futbolla beğeni toplayan Beninli forvet Omotoyossi ile her konuda anlaşma sağlanmasının ardından, forvet hattına dahil edilecek ikinci isimde netleşti.
Uzun süredir Sivasspor'un transfer gündeminden düşmeyen Çatlı golcü Ezechiel Ndouassel'le de prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
Hava toplarına hakimiyeti, fizik gücü ve oyun stiliyle Eneramo ile Emenike'ye benzetilen golcü oyuncunun bu hafta içerisinde kente gelerek resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Sivasinsesi
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
nokta, transferde


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git