Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : ?
Adem koçak dan bir cacık olmaz. Ve Aatıf bu takımın kilit taşlarından olmuş gerçekten, yokluğu çok belliydi...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Son 10 dk oynadığımız oyunu tüm maç oynasak hangi takım hangi takımla gelirse gelsin kurtulamaz.
Maçın en iyisi kimdi : ?
10 dakikada ortalığı karıştıran maçı çeviren 10 numara Kamil Grosicki
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Adem Koçak zaten maçta yoktu. Uğuru da pek iyi bulmadım son bölümlerde ki çıkışları haricinde çok hatalı oynadı.
Taraftarımız nasıldı : ?
Maçın yarısından çoğunda ıslıktan başka sivas sesi yoktu maalesef. Oraya gidiyorsak son nefesimize kadar bağırmalıyız tvden izler gibi izlememeliyiz. Maça giden tüm taraftarlara teşekkür ediyorum inşallah ilerde maç boyu tezahürat yaparız.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Sctı maçın içine başka bişey demeye gerek yok. Lütfen özeti izleyin görün. Galip gelebilirdik ama hakemi geçemedik. Bir gol atmadığı kaldı srefsizin.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl
değerlendiriyorsunuz : ?
Tüm hamleleri dört dörtlüktü bence tüm oyuncu değişiklikleri zamanında yapıldı. Sadece Adem koçak ı hiç düşünmeyip mehmet nas la başlasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum fakat o da eminim tahmin edemedi böyle olacağını. Cerny de o bölge de çok etkisiz kaldı ayrıca, 2.yarı başlarken pedrielle değişmesi çok doğruydu.