Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Yıkılmayacağız Yılmayacağız
Alt 29.10.2012, 14:00   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Yıkılmayacağız Yılmayacağız



Sivasspor.com 2001 yılından bugüne,Yiğido'larımızın sesi,her zaman Sivas'ın, Sivasspor'un yanında olan, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış, 100 bini aşan üyesinin ilgisi, sevgisi dışında hiçbir geliri ve reklamı olmadan yayın hayatına devam eden nadir sitelerden birisidir.

Taraflı tarafsız her kesime eşit mesafede duran, üyelerinin hür ifadelerine önem veren, küfürü, şiddeti forumlarından uzak tutan ve her geçen gün büyüyerek 24 saat takip edilen sitemiz, her ne şart altında olursa olsun bu ilkelerinden de vazgeçmeyecektir.

Hızla yükselişini sürdüren Sivasspor.com, Sivas'lı olduklarını savunup, çekememezlik duygusuna yenik düşen, rant ve çıkar peşinde olup, bizleri bu konularla suçlayan grup ve onların avanesi tarafından bir takım siber saldırılara maruz kalmaktadır. Yani son zamanlarda sitemize erişilememesinin nedeni 'teknik bir arıza' değil, yukarıda da belirttiğimiz kişiler ve grupların saldırılarından kaynaklanmaktadır.

Yönetim kadrosunun neredeyse tamamı üniversite eğitimli olan ve yöneticileri gönüllü olarak çalışan Sivasspor.com, Yiğidoların buluşma noktası, fikirlerin, bilgilerin özgürce paylaşıldığı, taraftarımızın galibiyetler ile sevinip, mağlubiyetler ile üzüldüğü, 7 den 70 e Yiğidolarımızın sesi olma amacından da sapmayacaktır.

Bu amaç doğrultusunda yayınını sürdüren Sivasspor.com, hizmetlerini devam ettirirken herhangi bir kurum, kuruluş, sivil toplum örgütünden de 1 kuruş maddi destek almamıştır. Bir takım çevreler tarafından sokak ağzı dedikodularla yıpratılmaya çalışılan, iftiraya varan saldırılara uğrayan sitemiz hakkındaki karar ise siz değerli üyelerimize aittir.

Ayrıca belirtmek isteriz ki, sitemizin uğradığı saldırıların kimler tarafından uygulandığı tarafımızca belgelerle belirlenmiş olup, bu kişiler ile hukuk önünde hesaplaşılacaktır.

Sivasspor.com yönetimi



__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
yıkılmayacağız, yılmayacağız


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git