Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Hedef Avrupa kupaları
Alt 28.11.2012, 06:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Hedef Avrupa kupaları



Sivasspor'un dünkü idmanı öncesinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekibin geçmişte büyük başarılara imza atmış bir takım olduğunu hatırlatarak, aynı başarıyı tekrarlayacaklarını ve Avrupa kupalarında yeniden boy göstereceklerini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'u, öğrenciler yakın takibe aldı.
Ligde Kayserispor karşısında alınan 4-2'lik galibiyetin ardından rotayı Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Manisaspor ile oynayacağı iç saha karşılaşmasına çeviren Yiğidolara, Behrampaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinden tam destek geldi.

Kırmızı-beyazlıların dünkü idmanı öncesinde öğretmenleri eşliğinde Kulüp Tesisleri'nin yolunu tutan öğrenciler, futbolculara baklava ikram ederek Teknik Direktör Rıza Çalımbay'a merak ettikleri konuklarla ilgili sorular sordu. Bir öğrencinin Sivasspor'un bugünkü hedeflerini sorması üzerine konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Sivasspor'un geçtiğimiz yıllarda birçok Anadolu kulübüne örnek olacak başarılara imza attığını ifade etti.

Kırmızı-beyazlı ekibin bir dönem şampiyonluğu kovaladığını ve Avrupa kupalarında boy gösterdiğini hatırlatan Çalımbay, takım olarak bugün aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini ve Avrupa kupalarında yeniden adlarını yazdıracaklarını ifade etti.
Ardından Sivasspor'un alt yapısı hakkında merak edilenleri yanıtlayan Çalımbay; “Sivasspor'un alt yapısı gayet iyi ve bugün 4-5 arkadaşımız bizimle birlikte çalışıyor. Bende genç takımdan geldiğim için alt yapıya önem vermek zorundayız. İyi oyuncular olduğunda tabi ki kadromuza dahil ediyoruz" dedi.
Son olarak kırmızı-beyazlı taraftarlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren tecrübeli teknik adam, Sivaslı olmaktan her zaman övündüğünü belirterek şunları söyledi:
“Bugün Sivas'ta kendi memleketimde olmak tarif edilmez bir duygu. Burada doğdum ve siz yaşlardayken İstanbul'a gittim. 12 yaşına kadar da buralarda her şeyi gördük. Şimdi buraya gelip görev yapmak benim açımdan ayrı bir duygu. Burayı biz yabancı bir antrenör gibi görmüyor, kendi evimiz gibi çalışıyoruz" dedi.

Sivas'ın Sesi
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
avrupa, hedef, kupaları


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git