Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.12.2012, 21:13   #11
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

selamlar herkese iyi akşamlar
İBB-SİVAS maçı hakkında yapılan olumlu ve olumsuz tüm eleştirileri okudukdan sonra anladımki burada futbol bilen bir elin parmakları kadar ayrıca bu eleştirileri yapanların yaşlarını ve zeka yaşlarını merak etmedim desem yalan olur
bir kere 1. dakikadan 90. dakikaya kadar terlerinin son damlasına kadar mücadelen eden oynayan ve yedekde kalantüm futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum ellerinden geleni son dakikaya yaptılar yada yapma gayreti içinde oldular
2. her nedense bu takım içinde her hafta isteyerek yada istemeyerek hata yapan ve her hatası golle ve tehlikeli bir atak olarak sonuçlanan KADİR BEKMEZCİ'yi kimse konuşmuyor benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı tek eleştirdiğim nokta budur sayın ÇALIMBAY hocam neden ısrarla KADİR ile ilk 11 re başlama konusunda bu kadar ısrarcısınız bunu biz SİVASSPOR taraftarına ve kamuoyuna duyurursanız memnun olurum velakin bu maçdada yine bir KADİR BELMEZCİ klasiği yaşandı ve sonuç golle bitti zaman zaman antremanları izleme fırsatım oluyor ama sizinde malumunuz sayın ÇALIMBAY hocam yıllarca top oynamış profesyonel biri olrak sizde bilirsinizki bazı futbolcular antremanda fırtına gibi olur ama resmi müsabakalarda varlık gösteremezler bana görede KADİR BEKMEZCİ bu gruba giren futbolcular arasında yani antreman futbolcusu resmi müsabakalarda saman alevi gibi bir parlayan bir sönen istikrarsız ve vasatın altında biri bana göre
3. sezon başında BUCASPOR'dan A.KADİR ÖZGEN isimli bir santfor aldık BUCASPOR'da 20 nin üzerinde bir gol grafiği ve istikrarlı futboluyla büyük kluplerinde takibi altında olan bir futbolcuyu renklerimize bağlamamıza rağmen neden ÖZGEN'i sezon başından beri ilk 11 de göremedik kişisel bir sorununuzmu var yoksa bizim bilmediğimiz başka bir konumu antremanlarda izledğim kadarı ile herkesden belkide daha çok çalışan disiplinli bir futbolcu belkide ATIF , PEDRİEL ve ÖZGEN ile başlamayı neden hiç düşünmüyorsunuz belkide çok daha verimli olurlar
4 ENERAMO sakat sakat oynıyor ve bana göre konsantrasyon eksiliği taşıdı için bir çok gollük pozisyonda başarılı olamıyor belkide ENERAMO'yu kulubeye çekip bu üçlü ile başlamayı denemelisiniz
5. KADİR BEKMEZCİ'yide aynı şekilde kulubeye alıp MEHMET NAS gibi bir istikrar abidesini yada ADEM KOÇAK gibi tecrübeli yeteneklerle başlamınızı bir taraftar ve eleştirmen olarak tavsiye ederim haddim olmayarak
Burada amacım kimseyi rencide etmek küçük düşürmek ve hor grmek değil ama 2 tane maça gelmeyle yada televizyonda maç izlemeyle yorumcu eleştirmen olunmaz burada yorum yazanların yazdıklarından anladığım kadarı ie bir kaç kişi dışında kimsenin futbolun ^^F^^ sinden anladığını düşünmüyor değilim ve yukarda yazdığım gibi yorum yazanların zeka ve fiziki yaşlarınıda çok merak ediyorum eğer aklı başında biri eleştiri yapacaksa bunu adap ve ahlak kurallarına uyarak kimseyi incitmeden ve rencide etmeden yapmalı ama görüyorumki burada buna pek dikkat eden yok ayrıca sayın ÇALIMBAY'a yapılan eleştirilerede katılmıyorum unutmayınki bizi küme düşmekten kurtaran bir adamı yerden yere vuruyorsunuz aynı amanda bir hemşehrimizi bu ne delikanlılığa nede bir YİĞİDO'ya yakışır daha iyisini yapamadığınız için sizler tribünde sayın ÇALIMBAY sahada eğer diyorsanızkiben daha iyisini yaparım inin sahaya çıkın bir takımın başında görelim sizi o sitrese kaç hafta geçtim haftayı kaç dakika dayana bileceksiziz o yüzden herkes haddini ve duracağı yeri bilecek
Son olarak önce nazichane görüşlerimi belirttiğim için sayın ÇALIMBAY'a teknik kadroya ve futbolcu kardeşlerimden özür dilerim haddimi aştıysam ve sürçü lisan ettiysem affola ve sonra burada bu foruma üye olanlarada aynı şekilde haddimi aşdıysam özür dilerim saygılarımla
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı özmen58nadim'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı