Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay: Mağlup olmak için her şeyi yaptık
Alt 03.12.2012, 10:49   #24
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Çalımbay: Mağlup olmak için her şeyi yaptık

Bir maç sonucunda hoca maçla ilgili düşüncelerini açıklamış ve mağlup olmak için herşeyi yaptık demiş.Burada bizli bir ifade kullanmış yani mağlubiyet sadece oyuncuların eseri değil teknik heyetin de bunda etkisi var manası taşımaktadır.İstikrarlı bir taraftar olmak gerek nasıl ki takımın istikrarlı olmasını bekliyorsak taraftar olarak da istikrarlı olmak gerek.Galibiyette takımı ve hocayı göklere çıkartan yorumlarda bulunan zihniyettekilerinde mağlubiyette de aynı hassasiyeti gösterme ferasetine ulaşması gerekir.Bakıyoruz hocaya, oyunculara işkembeden sallamalar var, bir maçlık taraftarlığı bırakmak gerek, eleştiriler yapılırken isimler üzerinde yoğunlaşmaya gerek yok, gerek oyuncu gerekse teknik heyet zaten hatasını biliyordur.Ben bu takımdan umutluyum, hocamız da mütevazi.Verdiği demeçler birilerininki gibi sağa sola çatan demeçler değil.Tarfatar plarak hem hocanın hem de oyuncularımızın yanındayım.Bir gün değil sonuna kadar bu takımın taraftarıyım seyircisi değil.Takımımıza şimdiden gs maçında başarılar diliyorum ve şimdiden galibiyet yaşatmaları için temennilerde bulunuyorum.

Etiketler
Çalımbay, her, icin, mağlup, olmak, yaptık, Şeyi