Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
bu habere yorum yapan 115,okuyan ise 2 bin 500 bulmuş maç saatine kadar 4-5 bini bulur maça gelecek taraftar sayısı o kadar olurmu?
maalesef çoğumuz klavye taraftarıyız ,aha görün yarın 5 eylül satını
|
Anlatmaya çalıştığının farkındayım ama diğer arkadaşların tepkisini de anlayabiliyorum. Birincisi stadımızın Adi 4 Eylül , ikincisi bu siteye yapılan yorumla seyirci sayisini kıyaslaman hata. Sivas'ta yaşayan 350bin, istanbulda yaşayan sivasli 2,5milyon, yurtdışında bence gene bi 2.5milyon var.
Seyirci kitlesini tartışacaksan buyur tartışalım ama klavye taraftarlığı felan dersen ayıp edersin. Sivas'a 3 bin kişi anca geliyor diyorsunya bende 2900 tanesi sadece çekirdek yemeye geliyor derim. Bu sefer ben ayıp ederim.
Sen Türkiye'de yaşayan biri olarak deplasman dahil kaç maca gittin? Ben 20000 km uzakta 17sini canlı izledim gecenin 3unde 5inde kalkip, 2 saatlik uykuyla gene ise gittim.
Bu suan yorum yaptığımız bu siteyi (hani resmi siteyi solda 0 birakan) Almanya'da ki Yiğidolar kurdu.. İyki de kurdular bu site olmasa Sivasspor dan haberimiz yok. Yani o kadar da küçümseme klavye taraftarlığını.
Not: sözün sivastaki taraftarlara ise rica ederim genelleme yapma. Çünkü dikkat ettim mesajina olan yorumlar hep gurbetçilerden.