Cevap: UTANILACAK TABLO
Alıntı:
ivancrayz Nickli Üyeden Alıntı
paranoyaksın işin bitti diyecek lafın kalmadı hakarete başladın bir kanıt göster bu adamı tutan kim mecnun başkan o tutuyorsa ve sen onu seviyorsan susacaksın susmasanda benim yorumuma saygı duyacaksın ve ona buna laf atıp rant yapmayacaksın siteye bende kuruldugundan 1 sene sonra üye oldum kimse tanımaz bni ama mecburda değiller bu benm için övünç kaynagıda değil erkek ol birine birşey söylerken iftira atma adamsan tüm yazdıklarını okursun.
|
ya arkadaş sana iftira atan kim? sen benim ne demek istediğimi anladığına emin misin? ben diyorum ki çalımbay istifa etsin diye sen yazmışssın ki başkan istifa ederse yerine sen mi geçeceksin diye? başkanla ne alakası var? mecnun başkana laf söyleme ne benim ne de senin haddindir...neden konuyu saptırıp başka yöne çekiyorsun? rızanın yanlışlarını saklayarak nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun? bursayı şampiyon yapıp avrupada oynatan ertuğrul bile istifa edip gitti hem de bizden daha iyi durumdayken..sen neyin havasını yaşıyorsun? 2 yıldır aynı hoca yanlışları ve inatları devam ediyor bunu görmüyor musun? taraftara işine baksın deme cüretini gösteren bir hocayı ben asla desteklemem ha sen bunu kabulleniyorsan amennaa!!!