Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.01.2013, 00:26   #11
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz birbirimizi biliyoruz canim kardesim.. Benim derdim ne Rıza ne başka biri.. Bülent için dunyaları söyleyenler şimdi bulentci oldular.. Mesut bakkal'a market bile işletmez dediler.. Ne oldu sonuçta ne kazandık.. Bu sıkıntılı donemde takıma tam destek verilse, herkes etegindeki tasları yeri geldiginde dokmelidir.. Kanımca çok fevri ve erken davranıyoruz..
Ayrıca bu yönetimden bu işi ben yaparım diyen varsa, buyursun gelsinler.. Ama o yönetimin vizyonu hersene şampiyonluğa oynayacak, Avrupa'ya gidecek bir oluşum icinde olmalıdır.. Hani ben takımı superlige çıkaracağım derse kargalar güler.. Var mı mecnun Başkan'dan daha yürekli ve SİVAS sevdalısı birileri.. Ama vizyonu dediğim gibi olacak.. Yoksa kimse hariçten gazel okumasın..
ah işte başkan kadar 2-3 kişi daha taşın altına elini soksa çok güzel şeyler olacak da ama yok işte...başkan hariç vurdumduymaz birçok yöneticinin de bugünkü tabloda rolü büyük...ne takıma ne transfere gereken önemi verdiler bu yıl....

Etiketler
acİl, beklİyoruz, bülent, çözüm, değerlendirelim, değişikliği, gİdİyoruz, görevini, istiyoruz, kan, maçı, nereye, quo, sivassporda, tablo, utanilacak, vadİs, yaptı, yıldırım