Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer 2013
Alt 29.01.2013, 10:11   #11
SivassporunSesi
Yiğido

SivassporunSesi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 SivassporunSesi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer 2013

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yurt dışında seyredilen oyuncular alınmadı onun yerine 1,5yildir yatan Sercan alındı . Abi hazır olmayan adamı ne diye alıyorsunuz . Sercan hazır olana kadar lig biter. Yönetim paraya koyabilseydi yurt dışında seyredilen oyuncular alinabilirdi. Bu beleşçi transfer politikası Sivasspor'u ancak PTT 1.lige götürür . Yönetim bu kötü huyundan bir an önce vazgeçmeli . Vazgeçmiyorsa istifa etmeli!!!
Hay canını yerim bütün suçu hocaya atıyorlar.Hoca geldi geleli beleş topçuları kendileri aldılar.Bizim yönetim başka bir yönetim sağlam yönetim olsa istediğimiz topçular alınır bu takım kafaya oynardı.Ama nerde beleş transfer politikamız yüzünden bu haldeyiz...

Sessiz (basın sözcüsüz) bir yönetimimiz var ne yazık ki eğer Şansal Beye Rıza Hocamızı yedirecekseniz.İstifa edin hem hoca hem de taraftar kurtulsun.

Gelelim taraftara eğer takımımıza Rıza Hocamıza sahip çıkmazsak bu takım gider o yüzden biraz gayret edelim.Maçlarımıza gelelim birşeyler yapalım.Gelelimden kastım çekirdek yemek değil.Tezerruat yapmayı kastediyorum.

Rıza Hocam sonuna kadar arkandayım.Allah yar ve yardımcın olsun.
SivassporunSesi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivassporunSesi'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
2013, adıcani, akbay, bienvenu, cemil, daha, dakika, isim, istiyor, kampta, onur, sivasspor, sivassporda, transfer, yeni