Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Transferi Kapattık
Alt 31.01.2013, 12:55   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Transferi Kapattık



Spor Toto Süper Lig'in 20'inci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5'inci hafta maçında dün akşam Fenerbahçe'yi konuk eden ve maçtan aldığı 1 puanla yarı finale çıkmayı garantileyen Sivasspor rotasını lige çevirdi. Pazar günü sarı lavicertli ekibe konuk olacak Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenmanda futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenmana dinlendirilen Eneramo ve Aatıf katılmadı. Bir süreliğine kadro dışı bırakılan Rajnoch ise yardımcı antrenör nezaretinde salonda çalıştı.

ANTREMANI BAŞKAN MECNUN OTYAKMAZ'DA İZLEDİ

Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile bazı yöneticilerde izledi. Dün akşam Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçını değerlendiren Rıza Çalımbay, "Lig ve kupayı bir arada götürmek oldukça zor oldu. Bayağı sıkıntılar yaşadık. 20 günde 7 tane maç oynadık. Ama kupada yarı finale kaldığımız için mutluyuz. Dün akşam Fenerbahçe'yi yenebilirdik ama gelen fırsatları değerlendiremedik. Onlarda turu garantilemesine rağmen çok iyi oynadılar. İyi bir mücadele oldu. Amacımız finale kalıp, kupayı kazanmak." dedi. Ligde oynayacakları Fenerbahçe maçının daha büyük önem taşıdığını belirten Çalımabay, "Kupadaki Fenerbahçe maçını kaybetseydik telafisi vardı ama ligde böyle bir şansımız yok. Ligin başka bir yarısı yok, o yüzden telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bizim için lig maçı çok çok önemli. Toplantıda arkadaşlarımıza da söyledik. Bizi çok büyük bir mücadele bekliyor Fenerbahçe stadında, onunda farkındayız. Elimizden geleni tüm gayreti gösterip oradan puan veya puanlarla döneceğiz." diye konuştu.

"TRANSFERİ KAPATTIK"

Fas Milli takımının genç forveti Abderrazak Hamdallah'ı çok istediğini ancak alamadıklarını belirten Çalımabay, "Hamdallah'ı çok istedik. Buna benzer bir kaç oyuncu daha istedik. Tabi bu oyuncuları almak kolay değil. Büyük takımları görüyorsunuz her dakika transfer yapıyorlar. Ama bizim öyle bir transfer yapma şansımız yok. Bizim alacağımız futbolcu hem kulübün bütçesine uygun olacak hem takıma uygun olacak. O yüzden de istediğimiz oyuncuyu alma şansımız pek yok. Bu saatten sonrada transfer yapacağımızı zannetmiyorum. Yani transferi kapattık diyelim. Biz kapatmadık ama kapatmak zorunda kalıyoruz. Uğraşıyoruz, ama kulübün bütçesini aşacak futbolcuyu alma şansımız yok. O futbolcuyu çok istiyorduk ama olmadı. Elimizdeki kadroyla yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

RAJNOCH'UN DURUMU

Rajnoch'un süresiz kadro dışı bırakıldığı yönündeki iddialarını da cevap veren Çalımbay, "Rajnoch'un yaptığı 1 değil 2 değil 3 değil. Biz hepsinde de Rajnoch'u uyardık. En son yaptığı şeyden sonrada onu uzaklaştırdık. Süresiz kadro dışı bıraktığımız zaman biz onu ya A2'ye göndeririz ya da hiç antrenmana almayız. Biz ona sadece bir ceza verdik. O şu anda antrenör nezaretinde tek başına çalışıyor. Yaptığı disiplinsiz davranıştan dolayı uzaklaştırdık sadece. Onun kararını yönetim verecek. Biz hiç bir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz ama maalesef oyuncular gereksiz sorun çıkardıkları zaman da uzaklaştırmak zorunda kalıyoruz. Zaten dar bir kadromuz var oyuncu kaybetmek istemiyorum ama öyle disiplinsiz hareketlere izin vermemiz de mümkün değil." dedi.

Yarın tesislerde son çalışmasını yapacak olan kırmızı-beyazlılar ardından havayolu ile İstanbul'a hareket edecek.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
kapattık, transferi


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git