Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Laf olsun diye !...
Alt 19.02.2013, 16:59   #11
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Laf olsun diye !...

Tekrar söylüyorum geçen haftaki trabzon galibiyetinde de uğur kavuk oyuna alındığında kendisinin maç başı ücret aldığı ve ts maçında da jest yapıldığı konuşulmuştu

Kasımpaşa maçında da kenarda bir forvetin daha dururken aatıfı çıkarıp tamamen anlamsız mantıkdışı bu değişikliğin yine JEST yapma amacı güttüğünü düşünüyorum. Dün futbol analizde bunu dile getirdik ama nali bey soruyu anlayamadığından cevap veremedi güzel soru dedi (!)

Sivasspor ve menfaatleri kimsenin kimseye jest yapmak üzere deneme tahtası olarak kullanılacağı bir platform değildir..

Ha ortada illa jest yapılacak bir durum varsa- ki mantık dışı bir durum- Sivasın en büyük başarılarında alnının teri olan hayrettine yapılması gerekir.

Ama tekrar diyorum Sivassporun menfaatleri bütün futbolcu ve teknik adamların yöneticilerin menfaatlerinden üstündür

uğur kavuğu artık son 10 dakika dahi görmek istemiyorum
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
diye, laf, olsun