Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 30.03.2013, 01:57   #11
recep cevik
YASAKLI ÜYE

58 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 recep cevik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
..Gardaş kusura bakmayın ama Fuar Alanı Belediyeye ait bir alan değil;Özel İdareye ait bir alan..Bunu nerden çıkardın anlamış değilim...Belediye ait bir yer olsa dediğini anlarım ama bu konuda biraz daha bilgi rica ediyorum..Ayrıca yeni projeyi gördüm demişsin;şu proje ile ilgili en azından yüzeysel de olsa biraz bilgi verir misin?Belediye ile ilgili sorun demissiniz;acaba eski stadın yerine Toki nin bir AVM projesi var diye duydum ;Belediye nin de burada AVM istemediğine dair bir sorun vardı ;sizin bahsettiğiniz olay bu sorunla ilgili olmasın...Sizden biraz daha tatminkar açıklama bekliyoruz...
Ben bu projeyi gençlik spor il müdürünün bizzat masasında inceledim, geçen konuşmalara göre hazineye ait bir alan olması lazım, hazine ile belediye arasında anlaşma sıkıntısı var diye biliyorum, Kayserili 2 firmanın sahipleride oradaydılar. Yalnız şunu söylemekte fayda var, stad projesinde herşey düşünülmüş, yüklenici firma temel atma töreni için anlaşmazlıklarla uğraşıyor diye biliyorum. Eski stadla ilgili hiç bir bilgi elimde yok. Ama isterseniz onuda öğrenirim. Saygılar
recep cevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni