Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Anketimiz: Bülent Uygun'u Sivasspor'un başında
Evet, görmek isterim 49 41,18%
Hayır, görmek istemem 70 58,82%
Katılımcı sayısı: 119. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar
Alt 14.05.2013, 20:59   #1
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar

Ayrı bir başlık altında açtım ama sanıyorum benim gibi düşünen çok kişi var. Teknik, taktik bilgisi, motivasyon gücü ve başarısı itibariyle Bülent Uygun ismi tartışılmaz ama ben kesinlikle bu saatten sonra camiamız için iyi olmayacağını düşünüyorum. İmaj açısından çok zarar verir diye düşünüyorum. Ayrıca Bülent Uygun'un gitmesi sancılı olmuştu. Tribünde bir sürü tezahüratlar yapılmıştı. Bunun tamiri de kolay olmayacaktır.

Ayrıca Sivasspor yönetiminin de Bülent Uygun'u düşündüğünü sanmıyorum.

Bülent Uygun'un Sivasspor'daki dönemi tabiki istatistik olarak çok daha başarılıdır. Tartışılmaz bile. Rıza Hoca mı daha kariyerli yoksa Bülent Uygun mu orası tartışılabilir. Çünkü Rıza Hoca Denizlispor ile Avrupa'da başarı kazandı ve Beşiktaş'ı çalıştırdı. Ama Bülent Uygun da bir Anadolu takımını en alttan alıp en zirvelere kadar hem de 2 yıl üst üste getirdi.

Gelecek yıl Rıza Hoca ile çalışılmayacaksa Bülent Uygun'un gelmesini asla istemem. İmaj açısından yeniden çok büyük zararları olur. Üstelik giderken Bülent Uygun da "İstifa" tezahüratı duymuştu.

Bana kalırsa yeni bir jenerasjon yakalayabilecek ve ismi yıpranmamış yeni bir isim lazım. Bu isim Gs ve Milli takımda başarılı çalışmalar yapmış hemşehrimiz Erdal Keser'den başkası olmaz bence. Çünkü genç futbolcularla iletişimi ve elindeki referansları, özellikle gurbetçi isimlerden yeni bir jenerasyon yakalayabilecek olması onu ön plana çıkarır. Ve hocamız yine hemşehrimiz olur.

Bunun haricinde kafası rahat bir Rıza Çalımbay ile de istikrar adına devam edilebilir. Şartlar iyi oluşursa tabiki.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
anketbülent, bülent, karşı, olanlar, uygun, İsmine